Nová monstra do Titanfall mohou přinést DLC
Titanfall Novinka Nová monstra do Titanfall mohou přinést DLC

Nová monstra do Titanfall mohou přinést DLC

Michal Burian

Michal Burian

8

Tři dodatečné balíčky rozšíří multiplayerové bitvy o nové mapy a možná i nebezpečná monstra.

Reklama

Titanfall dnes oficiálně vyšel v Evropě, každý se tak může vydat do multiplayerových bitev, kde proti sobě stojí piloti s možností usednout do Titánů a protivníci řízeni umělou inteligencí. Každého jistě zajímá, co zahrnou připravovaná dodatečná rozšíření, podle Season passu máme očekávat tři balíčky.

Komunitní manažerka Abbie Heppe se nechala pro IGN slyšet, že mají v plánu přidat nové mapy a pestrou paletu nejrůznější druhů věcí. Tím naznačila, že by mohlo jít o nová monstra, která vám budou dělat problémy podobně jako dinosaurus. Ostatně, mimozemská monstra byla před časem nalezena v oficiálním Artbooku.

Pokud jde o nové Titány, tak se nic nového v dohledné době nechystá, hráči si tak budou muset vystačit s třídami Ogre, Stryder a Atlas. Respawn chtějí udržet rovnováhu v soubojích.

,,To je zapeklitá otázka. Přidání nového Titána znamená vyvážit tolik věcí, aby všechny schopnosti navzájem spolupracovaly. Stálo by to spoustu práce. Původně jsme měli pouze Atlase. Tým odmítl přidat zbytek Titánů do té doby, dokud si nebudeme všichni jisti, že je tahle třída vybavena vším potřebným a funguje přesně tak jak má. Nebudeme zatím oznamovat nové Titány."

Závěrem Heppe potvrdila, že Respawn bude i nadále vylepšovat hru a řešit problémy, které se objeví.

Recenzi Titanfall pro vás připravuje Martin Cvrček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama