F1 2021 Novinka Nová ukázka F1 2021 láká na příběhový režim

Nová ukázka F1 2021 láká na příběhový režim

Jan Urbančík

Jan Urbančík

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Představuje také ostatní herní módy.

Reklama

Přesně měsíc nás dělí od vydání hry F1 2021 a vývojáři ze studia Codemasters si pro nás připravili nový trailer. V něm jsme mohli vidět všechny herní módy, ať už jde o My Team, klasickou kariéru, Real Season Start či multiplayer. Nejvíc nás ale samozřejmě zajímal příběhový režim Braking Point, z něhož jsme konečně viděli první záběry. A nutno říct, že vypadají velice pěkně. Už z dřívějška ostatně víme, že si Codemasters cutscény pro tento mód nechávají outsourcovat u jiného studia, které se na ně specializuje, což je opravdu znát.

V režimu Braking Point budeme hrát za nadějného mladého pilota jménem Aiden Jackson. Nejprve projdeme sezónu 2019 ve Formuli 2 a následně 2 sezóny ve Formuli 1. Budeme si moct vybrat celkem z 5 týmů: Alfa Romeo, Alpha Tauri, Haas, Williams a Racing Point (dnes Aston Martin). Nebudeme se však nacházet jen na trati, ale také mimo ní. V jednotlivých cutscénách se totiž setkáme s Aidenovou rodinou a chybět nebude ani hlavní rival Devon Butler, který se poprvé objevil už v ročníku 2019.

F1 2021 vyjde 16. července na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series. Titul si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama