Nová ukázka z Resident Evil: Infinite Darkness
Filmy/Seriály Novinka Nová ukázka z Resident Evil: Infinite Darkness

Nová ukázka z Resident Evil: Infinite Darkness

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4

Známe také obsazení hraného seriálu.

Reklama

V rámci pětidenní akce Netflix Geeked Week jsme se dočkali spousty oznámení a hned několik z nich se týkalo adaptací videoher. Dnes brzy ráno byla představena nová upoutávka na připravovaný seriál Resident Evil: Infinite Darkness.

Připomenu, že seriál se odehrává po událostech Resident Evilu 4, hlavními postavami budou Leon S. Kennedy a Claire Redfield. Úvodní scéna, kterou jsme viděli, se však odehrává už v říjnu roku 2000 v republice Penamstán. Tam probíhá občanská vláda a na místo jsou vysláni američtí vojáci. Jeden z vrtulníků však havaruje a je nechán napospas nepřátelům. Jednotka Mad Dogs ale neuposlechne rozkaz, že má pokračovat v misi, a vydá se na pomoc svým kolegům. Ukázka končí pro Resident Evil naprosto klasicky – výstřelem z raketometu.

Ještě dodám, že Resident Evil: Infinite Darkness se na Netflix podívá už za necelý měsíc, konkrétně 8. července.

Dnes se ale mluvilo také o druhém seriálu ze světa Resident Evilu. Ten zatím nemá podtitul, ale víme, že na rozdíl of Infinite Darkness bude hraný a nebude stavět na herním kánonu. Pojednávat má o dcerách slavného záporáka z prvních dílů, Alberta Weskera.

Nová ukázka z Resident Evil: Infinite Darkness

Prostřednictvím fotky jsme se dozvěděli obsazení. Weskera si zahraje Lance Reddick, v dalších rolích se zde pak objeví herečky Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph a Paola Nunez. Žádné další podrobnosti zatím nemáme a nebylo oznámeno ani datum premiéry. Víme pouze to, že první série už je v produkci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama