Nové informace o Resident Evil Infinite Darkness
Filmy/Seriály Novinka Nové informace o Resident Evil Infinite Darkness

Nové informace o Resident Evil Infinite Darkness

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1

Vrátí se známé hlasy z remaku druhého dílu.

Reklama

Netflix dnes poměrně nečekaně oznámil novinky o chystaném seriálu Resident Evil Infinite Darkness. Ten byl oznámen loni v září a tehdy bylo řečeno prakticky jen to, že se v něm objeví Leon Kennedy a Claire Redfield. Nyní se dozvídáme mnohem víc.

Už předtím bylo oznámeno, že se seriál bude odehrávat po hře Resident Evil 4, což mnohé fanoušky zarazilo, ale je to skutečně tak. Je zasazen do roku 2006, tedy zhruba dva roky po RE4, rok po Revelations a filmu Degeneration.

Příběh se točí okolo Bílého domu, kde se setkají Leon a Claire. Zatímco Leon byl předtím svědkem toho, jak v Bílém domě vypadl proud a dostaly se do něj zombie, Claire se nacházela v úplně jiné zemi, kde pomáhala uprchlíkům před nemrtvými. Tam našla podivný obrázek, který poté v Bílém domě ukázala Leonovi. Ten díky tomu brzy přijde na to, že oba incidenty zřejmě mají něco společného.

Dozvěděli jsme se také, kdo bude hlavní postavy dabovat. Fanoušci remaku hry Resident Evil 2 se můžou radovat, protože se vrací Nick Apostolides jako Leon Kennedy a Stephanie Panisello jako Claire Redfield.

Stále platí, že seriál vyjde na Netflixu někdy v tomto roce a dalších podrobností bychom se měli dočkat už 27. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama