Seriál na motivy značky Resident Evil od Netflixu odhalil datum premiéry
Filmy/Seriály Resident Evil Novinka Seriál na motivy značky Resident Evil od Netflixu odhalil datum premiéry

Seriál na motivy značky Resident Evil od Netflixu odhalil datum premiéry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Osmidílný hraný seriál obdržel přesné datum vydání.

Reklama

Fanoušci série Resident Evil si na nedostatek čerstvých přírůstků do tohoto univerza nemohou stěžovat. Série se ostatně kromě her snaží prosadit i na poli filmů a seriálů. Jenom v loňském roce se hráči kromě výtečného Resident Evil Village dočkali rovněž filmového hororu Resident Evil: Raccoon City a čtyřdílného CGI seriálu Resident Evil: Infinite Darkness od Netflixu. Oba tyto projekty však byly přijaty rozporuplně, což dokládají reakce fanoušků herní předlohy i ne zrovna pozitivně laděné recenze.

Minimálně Netflix to však se sérií Resident Evil rozhodně nevzdává. Štěstí letos zkusí s hraným seriál, který bude rozdělený do celkem osmi hodinových epizod. Jedná se o samostatný projekt, který by nijak neměl čerpat z posledního filmu ani CGI seriálu. Produkci má ale na starost německá společnost Constantin Film, která stála právě za filmem Resident Evil: Raccoon City (naše recenze).

Poměrně výrazný společný prvek tedy oba tyto projekty bezesporu mají. Stejná produkční společnost pro zajímavost produkovala i starší Resident Evil filmy s Millou Jovovich v hlavní roli. Až dosud jsme ze seriálu Resident Evil viděli pouze v celku nic neříkají výše přiložený teaser. Nyní se ale autoři vytasili s několika plakáty a především datem premiéry, které stanovili na 14. července letošního roku. V dohledné době se snad dočkáme i plnohodnotného traileru.

Už dříve jsme se dozvěděli, že seriál bude vyprávět příběh Weskerových v New Raccoon City. Samotný děj se má odehrávat ve dvou časových liniích. Konkrétně byl zmíněn rok 2036, kdy svět 14 let čelí smrtícímu viru a celosvětové apokalypse. Z pohledu obsazení byl zatím potvrzen Lance Reddick jako Albert Wesker, dále Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph a Paola Nuñez.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama