Filmy/Seriály Článek Nová upoutávka na film Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Nová upoutávka na film Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2

Režisér podrobněji představil jednotlivé postavy.

Reklama

Nedávno vyšel první trailer na film Resident Evil: Welcome to Raccoon City, jenž pokrývá události prvních dvou her této známé hororové série. A nutno říct, že reakce fanoušků byly smíšené. Poměrně nenápadně tehdy vyšla ještě jedna upoutávka, která byla sice výrazně lepší, ale z nějakého důvodu nebyla zvolena jako ta hlavní. Nyní, po více než měsíci, jsme se dočkali dalšího, přibližně minutového traileru, který mixuje staré záběry s některými novými. Podívat se na něj můžete výše.

Ještě předtím vyšlo také několik kratších videí (v jednotné podobě je najdete ve videu od kanálu Residence of Evil), ve kterých nám režisér Johannes Roberts a jednotliví herci představují hlavní postavy. A pozor, pokud jste fanoušci her, možná budete překvapeni, některé postavy jsou docela odlišné od svých předloh. A teď nejde jenom o vzhled, ale i příběhové pozadí.

Prakticky celý příběh se točí okolo Claire Redfield, která ve filmu upozorní na hrozbu Umbrelly jako první. Přitom do Raccoon City podle her přijela pouze hledat svého bratra, k boji proti bioterorismu se přidala až později. Takový Albert Wesker by měl zase být v novém snímku mnohem sympatičtější postavou. Postupně ale budeme sledovat jeho přeměnu z hrdiny na záporáka, jak ho známe z her.

Zmínil bych ještě video o Jill Valentine, v němž naopak můžeme vidět naprostou věrnost hrám, co se týče hlášek. Ve filmu totiž zazní sousloví "Jill Sandwich", které se objevilo v úplně prvním Resident Evilu. Tentokrát je použito úplně jinak a docela vtipně. Není to navíc zdaleka jediná známá hláška z her, která se ve filmu objeví. Už v prvním traileru jsme mohli vidět například nápis "Itchy, Tasty".

Resident Evil: Welcome to Raccoon City má premiéru 24. listopadu, v českých kinech se ale dočkáme až 2. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama