Nová videa z Horizon: Zero Dawn ukazují dva typy nepřátel
Horizon: Zero Dawn Novinka Nová videa z Horizon: Zero Dawn ukazují dva typy nepřátel

Nová videa z Horizon: Zero Dawn ukazují dva typy nepřátel

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Thunderjaw, se kterým není radno is zahrávat, a Snapmaw, který se naopak podobá krokodýlovi.

Reklama

Už brzy vyjde velmi očekávaná open-world hra Horizon: Zero Dawn, na kterou se těší snad úplně každý majitel konzole PlayStation 4. Na oficiálním YouTube kanále PlayStation se objevila dvě videa, která rychle (ovšem detailně) ukáží dva typy nepřátelských robotů, které ve hře najdete.

Prvním typem je Thunderjaw, velmi nebezpečný nepřítel, se kterým si není radno zahrávat. Najít ho můžete v otevřených prostranstvích, a pokud ho budete chtít zabít, budete muset využít jeho slabin. Zároveň se ale budete muset vyhýbat jeho útokům v podobě kousnutí, skoků, laserů a kulometů.

Druhým ukázaným nepřátelem je Snapmaw, který zjevně připomíná krokodýla. S tím, že narozdíl od skutečných krokodýlů na vás tenhle hází studené projektily. Snapmaw se pohybuje především v blízkosti vody, ze které sbírá vzácné minerály.

Pokud si vás tenhle nepřítel všimne, tak dokáže být hrozbou. Naštěstí je náchylný na oheň a mezi jeho slabiny patří jeho "sáček", po jehož zničení Snapmaw zamrzne.

Na konci obou videí lze vidět ještě malé ukázky dalších dvou typů nepřátel - Behemotha a Stormbirda. Lze tak očekávat, že brzy vyjdou další dvě videa tohoto formátu. Do té doby si budeme muset vystačit s tímto.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama