Nová výzva, obtížnost a další věci v rozšíření pro Zeldu
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Novinka Nová výzva, obtížnost a další věci v rozšíření pro Zeldu

Nová výzva, obtížnost a další věci v rozšíření pro Zeldu

Michal Burian

Michal Burian

1

Už během léta se rozšíří dobrodružství hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Reklama

Nintendo přiblížilo první placený obsah pro dobrodružství The Legend of Zelda: Breath of the Wild, který dorazí během letošního léta. Koncem roku bude následovat druhý. Oba jsou součástí takzvaného Expansion Passu (stojí 20 euro) a podle dřívějších informací se nemají prodávat samostatně.

Pokud jste novou Zeldu ještě nedohráli, tak byste si měli pospíšit. První balíček do hry přidá speciální výzvu pojmenovanou Trial of the Sword. Tou projdete v jednom z posvátných míst a na Linka v ní čeká jedna vlna nepřátel za druhou. Potíž je v tom, že na začátku výzvy nebude mít Link k dispozici žádné zbraně ani vybavení. Musíte si tak poradit, získat zbraně a postupně se přesouvat do dalších místností výzvy. Na samotném konci (místností je 45) na vás čeká odemknutí skutečné síly Master Swordu.

Následující funkci ocení jen někteří z hráčů. Hero's Path Mode vám na mapě znázorní cestu, kterou jste za posledních 200 hodin prošli. Na mapě uvidíte, kde jste strávili nejvíce času a jakou oblast jste ještě dostatečně neprozkoumali. Díky tomu máte nalézt nová dobrodružství, svatyně a třeba i zkratky.

Teď něco pro hardcore hráče. Pokud jste zatoužili po vyšší obtížnosti, tak se vám zalíbí Hard Mode. Ten u nepřátel aktivuje postupnou regeneraci zdraví, bude tak důležité, abyste protivníka, kterého zasáhnete, zlikvidovali co nejdříve. Zároveň všichni nepřátelé budou o jeden level zkušenější. Například červení Bokoblini z normální obtížnosti jsou na úrovni modrých Bokoblinů.

Po stáhnutí DLC se vyplatí prozkoumat svět. Někde naleznete Travel Medallion, pomocí něhož jakékoliv místo proměníte v fast travel bod (místo pro rychlé cestování). Jen pozor, naráz budete moci mít vždy jen jeden bod.

Další novinkou je osm truhlic, ve kterých naleznete zbroj a kostýmy z předchozích The Legend of Zelda titulů. K jejich nalezení vám mají pomoci nové nápovědy. Takto budete moci nalézt i masku Korok. Ta vám poté pomůže objevit Korok semínka (celkem jich je 900). Když budete mít masku na sobě a budete dostatečně blízko některému ze semínek, tak se maska zatřese.

Speciální výzva Trial of the Sword

Travel Medallion

Nové vybavení

Korok maska

Hard Mode

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama