Nová značka od autorů Killzone nebude předvedena na E3
Novinka Nová značka od autorů Killzone nebude předvedena na E3

Nová značka od autorů Killzone nebude předvedena na E3

Michal Burian

Michal Burian

3

Tajemný titul není jednoduše ještě připraven, před Guerrilla Games leží spousta práce.

Reklama

Pokud jste se těšili, že nám v pondělí v rámci tiskové konference Sony představí Guerrilla Games svou novou tajemnou hru, která má být zbrusu novou značkou, tak vás zklamu. Senior online producent Samrat Sharma se nechal slyšet, že titul na E3 neukážou.

Není to kvůli tomu, že by nechtěli, ale jednoduše ještě nemohou. Hra není ještě připravena, před Guerrilla Games leží spousta práce.

,,Nebudeme hru ukazovat na E3, a to z prostého důvodu: Jsme přesvědčeni, že není v takovém stavu, kdy můžeme něco ukázat a očekávat přiměřenou zpětnou vazbu. Je před námi ještě hodně práce, kterou musíme udělat, než budeme moci hru ukázat našim fanouškům,” napsal Sharma na Redditu.

O nové hře Guerrilla Games toho moc nevíme, nedávno se objevily spekulace, že by mělo jít o detailní otevřené RPG s exotickými tvory, včetně dino robotů. Jednou z hlavních postav by měla být žena s červenými vlasy. Není úplně jisté, zda půjde o hlavních protagonistku, za kterou budeme hrát nebo pouze o charakter, který promluví do příběhu. Více zde.

Sami vývojáři slibují, že půjde o úplně jinou hru než je série Killzone. Vzhledem k tomu, že Guerrilla Games patří Sony, lze s jistotou očekávat, že půjde o projekt určen exkluzivně pro PlayStation, respektive PS4.

Guerrilla Games naposledy vytvořili střílečku Killzone: Shadow Fall, vyšla loni v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama