Nové Call of Duty se údajně odehrává v alternativní historii
Novinka Nové Call of Duty se údajně odehrává v alternativní historii

Nové Call of Duty se údajně odehrává v alternativní historii

Dominik Tománek

Dominik Tománek

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

CoD meets Wolfenstein?

Reklama

Na začátku tohoto týdne se internetem začaly šířit spekulace o pojmenování a zasazení následujícího dílu Call of Duty. Zatím to vypadá, že se opět podíváme do období druhé světové války, možná ale jinak než předtím. Tentokrát mají vývoj na starost Sledgehammer Games a podle serveru ModernWarzone a jejich zdroje se má děj odehrávat v padesátých letech minulého století. Má se však jednat o alternativní historii, kde druhá světová válka stále neskončila. Unikl i název, nesjpíše pouze pracovní, Call of Duty WWII: Vanguard.

Nové Call of Duty se údajně odehrává v alternativní historii

Je potřeba brát informace s rezervou, stále se jedná o pouhé spekulace a žádné detaily zatím nemáme. Některé zdroje navíc tvrdí, že tyto informace nejsou přesné a zasazení bude v klasické druhé světové válce. Nezbývá tedy než počkat na oficiální odhalení. Podle Activision bychom se nových CoD měli dočkat v pozdější části letošního roku, tyto hry ostatně vždy vychází během předvánoční sezóny.

Mezitím si můžete přečíst naši recenzi kampaňe, multiplayeru a Zombies módu posledního vydaného dílu Call of Duty: Black Ops Cold War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama