Nové detaily o Battle Royale módu pro Call of Duty: Mobile
Novinka Nové detaily o Battle Royale módu pro Call of Duty: Mobile

Nové detaily o Battle Royale módu pro Call of Duty: Mobile

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

Platformy Apple iOS Android Android

Ten jen zdaleka připomíná Blackout z Call of Duty: Black Ops 4.

Reklama

Již minulý týden Activision představil několik novinek ohledně multiplayeru připravovaného Call of Duty: Mobile. Víme tak například, že mobilní verze oblíbené akční střílečky nebude ochuzena ani o klasický mód plný zombie příšer, ani o fenomén posledních dob Battle Royale. Na bližší představení těchto módů jsme si ale museli chvíli počkat. Během včerejšího dne však vydavatel sdílel na svém blogu spoustu novinek ohledně výše zmíněného módu pro sto hráčů.

Přestože se nejedná o první Call of Duty, které obsahuje herní režim Battle Royale, zdá se, že bude velmi rozdílná od svého předchůdce Blackout z posledního velkého pokračování Call of Duty: Black Ops. Samozřejmě můžeme nalézt několik styčných bodů, jako jsou klasické sólo, duo a skupinové hraní, stejně tak počet hráčů na mapě zůstává na číslovce sto. Tím však veškerá podobnost končí. Mobilní Call of Duty Battle Royale bude obsahovat naprosto nový systém oživování padlých spoluhráčů a dovolí vám také vybrat si, jestli chcete hrát z pohledu třetí nebo první osoby. To, co je však popisováno jako největší změna, jsou různé herní charaktery. K dispozici budete mít jedenu z šesti různých specializací, ta pak ovlivní vaše schopnosti a vybavení.

Ačkoliv hra stále nemá své datum vydání, již nyní se můžete přihlásit na svém mobilním telefonu k předběžnému beta přístupu, který nás čeká v příštích dnech. Call of Duty: Mobile vyjde jak na zřízeních se systémem iOS tak se systémem Android v létě letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama