Nové detaily o DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Nové detaily o DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront

Nové detaily o DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Druhý přídavek nabídne mimo jiné nové zbraně a oblačné vozidlo. Majitelé Season Passu se na Bespin vydají 21. června.

Reklama

Druhé DLC pro Star Wars: Battlefront s názvem Bespin se blíží, a tak se dozvídáme další detaily. Přídavek, který hráče zavede do oblačného města známého z filmové páté epizody, nabídne třeba dva nové blastery, a to X-8 Night Sniper a EE-4.

Při hraní DLC zavítáte do komor na zmrazování carbonitu, do paláce správce města nebo do laboratoří Bioniip. Tentokrát dokonce dojde na přidání oblačného vozidla, které také můžete znát z filmu Impérium vrací úder a které vypadá jako dvě spojené červené kapsle.

Z dřívějška navíc víme, že Bespin uvede do hry dva nové hrdiny, konkrétně dobře známého Landa Calrissiana, který se specializuje na ošálení nepřátel, a lovce odměn Dengara. Ten pro změnu vládne těžkým blasterem DLT-19.

Brzy se máme dozvědět detaily o podporovaných herních módech, mapách a další výbavě. Ještě se ale můžete podívat na titulní obrázek přídavku, a pokud vlastníte Season Pass, zakroužkujte si v kalendářích datum 21. června. Ostatní si budou moci DLC zakoupit o dva týdny později.

A jen tak mimochodem, YouTube kanál BinaryOrchestra, který proslul zejména velmi povedenou machinimou z Army 2, zveřejnil krátký, ale působivý sestřih z Battlefrontu, který doprovází hudební motiv z traileru filmu Star Wars: Síla se probouzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama