Nové DLC pro Battlefield Hardline se jmenuje Robbery
Novinka Nové DLC pro Battlefield Hardline se jmenuje Robbery

Nové DLC pro Battlefield Hardline se jmenuje Robbery

Michal Burian

Michal Burian

1

Přidá nový mód pro 10 hráčů (5v5), čtyři nové mapy a další věci.

Reklama

Společnost Electronic Arts před svou dnešní tiskovou konferencí na Gamescomu odhalila nový dodatečný balíček, který rozšíří multiplayerovou část Battlefield Hardline. DLC se jmenuje Robbery a přinese kromě jiného nový mód pro 10 hráčů (5v5).

Režim je Squad Heist a jde o poctu pro oblíbený Squad Rush z Battlefieldu 4. Mód v sobě kombinuje klasické boje ze série Battlefield s představou o tradičních loupežích. Jeho základem jsou tři odlišné fáze:

1. Zločinci si vezmou potřebné vybavení, vloupají se do prvního trezoru a seberou kořist. 2. Zločinci si vezmou potřebné vybavení, vloupají se do druhého trezoru a seberou kořist. 3. Zločinci se přemístí do únikové oblasti, přivolají si vrtulník a pošlou kořist do bezpečí.

„Pochopitelně vše bude tematicky vyladěno podle mapy. Například na mapě Muzeum je standardní vrtačka nahrazena řezákem skla, kořist je ve formě modrého diamantu a trezor nahrazuje zabezpečená vitrína. Každopádně základní myšlenka zůstává stejná. Na každou fázi obdrží zločinci 25 tiketů. Pokud o všechny přijdou, vyhrávají policisté,“ popisuje oficiální stránka přídavek.

„Vývoj tohoto režimu byl velkou zábavou. Dle našeho mínění se velmi dobře hraje na nových mapách z rozšíření Battlefield Hardline: Přepadení v kombinaci s novým vybavením a zbraněmi. Cítíme, že jsme přišli s něčím speciálním. Doufáme, že s námi budete souhlasit a že se potkáme na bojišti!“

DLC dále obsahuje:

Čtyři nové mapy: The Docks (Loděnice), Break Pointe (Bod zlomu), Museum (Muzeum) a Precinct 7 (7. okrsek) 4 nové zbraně 2 nové kusy vybavení 2 nové kusy techniky a nová vylepšení Nové maskovací vzory a nátěry vozidel Legendární status

Předběžný přístup do rozšíření Battlefield Hardline: Robbery (Přepadení) pro členy programu Premium začíná v září 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama