Nové God of War se od předchozích značně liší, ale Kratos nechybí
Novinka Nové God of War se od předchozích značně liší, ale Kratos nechybí

Nové God of War se od předchozích značně liší, ale Kratos nechybí

Michal Burian

Michal Burian

90

Severská mytologie, vousáč Kratos se svým synem a mnoho dalšího. <strong>Doplněno o další informace</strong>.

Reklama

Začátek tiskové konference Sony patřil oznámení nového God of War, které se bude podle všeho od svých předchůdců značně lišit, včetně prostředí, kde se bude odehrávat. Ukázka byla ze zasněženého lesa, kde se hlavní hrdina (ano je to Kratos) dostal do křížku s několika nepřáteli poté, co učil svého syna lovit. Vyrušila je ale obrovská příšera, s kterou to náš vousáč neměl vůbec jednoduché.

Nové God of War se inspirovalo severskou mytologií. Dle dřívějších informací má hrdina navštívit zemi Alfheim, jeden z devíti světů, nad kterými se rozprostírá koruna stromu Yggdrasil. Strážcem Álfheimu je álf Delling, který společně se svou chotí Nótt, personifikací noci, dává vzniknout světlému dni.

Připomíná mi to The Last of Us, kde se Joel staral o Ellie. V God of War se bude Kratos starat o svého syna, bude ho učit lovit a postupně by se měl stát válečníkem. Jisté je, že tento díl nebude v plně otevřeném světě, je to něco mezi. Přepracování se dočkal systém QTE.

Dle Sony se tohle God of War odehrává mnoho let po God of War 3 a zároveň jde o nový začátek populární série, tentokrát v severské mytologii. Po celou dobu hraní budeme ovládat Kratose a příběh bude víc intimní.

Zůstaly nám nezodpovězené otázky, jak se Kratos dostal do tohoto světa, co jeho nová rodina a proti komu tentokrát stojí?

God of War má vyjít brzy, letos to ale nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama