Nové hratelné postavy v My Hero One’s Justice 2
Novinka Nové hratelné postavy v My Hero One’s Justice 2

Nové hratelné postavy v My Hero One’s Justice 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Nový trailer ale ukazuje i soubojový režim pro čtyři hráče a další detaily.

Reklama

Bandai Namco vydalo nový trailer ke hře My Hero One's Justice 2 představující mimo jiné také nové hratelné postavy, mezi kterými jsou hlavně Sir Nighteye, Overhaul (Kai Chisaki), BMI Hero: Fat Gum, Tamaki Amajiki, Nejire Hado, Mina Ashido, Minoru Mineta, Mr. Compress a Twice.

Co je ale možná uajímavější, je předvedení nového soubojového režimu dva proti dvěma, kde může vašeho sidekicka ovládat druhý hráč. Takže si spolu zahrají až čtyři hráči. Dále se můžete podívat na ničení prostředí, které tak časem, asi v polovině boje, otevírá nové oblasti a tím pádem i možnosti. K přizpůsobení postav máte tentokrát ještě více předmětů.

My Hero One's Justice 2 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 12. března 2020 a pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu) 13. března a vy ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

A jen na okraj, film My Hero Academia: Heroes Rising přijde začátkem roku do kin v Severní Americe a Kanadě a budou v něm žáci třídy 1-A a zasazen je do období po odchodu All Mighta, což samozřejmě neznamená, že si záporáci dají pauzu. Spíše to další berou jako způsob jak se prosadit. My Hero Academia: Heroes Rising startuje v Japonsku 20. prosince 2019.

Níže se podívejte na slíbený herní trailer s anglickými titulky (původní verze zde).

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama