Nové hrdiny Star Wars: Battlefrontu 2 nebude nutné odemykat pomocí kreditů
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Nové hrdiny Star Wars: Battlefrontu 2 nebude nutné odemykat pomocí kreditů

Nové hrdiny Star Wars: Battlefrontu 2 nebude nutné odemykat pomocí kreditů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

33

Stačí se přihlásit do hry v období právě probíhající sezóny spojené s filmem Poslední z Jediů a Finn a Phasma vás nebudou stát jediný kredit.

Reklama

Už zítra se Star Wars: Battlefront 2 dočká nového bezplatného obsahu, který se zaměřuje na tématiku nadcházejícího filmu Poslední z Jediů. Čekají nás nové multiplayerové mapy, dojde i na rozšíření singleplayerové kampaně a chybět nebudou ani dva noví hrdinové, a to Finn a kapitánka Phasma.

Původně bylo oznámeno, že Finna a Phasmu si nejprve budete muset odemknout výměnou za nespecifikované množství kreditů, které získáváte hraním. Nakonec je ale vše jinak. Pokud se do Battlefrontu 2 přihlásíte v období právě probíhající sezóny filmu Poslední z Jediů, Finn a Phasma se vám odemknou hned a nemusíte za ně utratit jediný kredit. Následně zůstanou přístupní.

Zatím není jasné, jak budou oba hrdinové dostupní pro budoucí hráče poté, co sezóna na konci tohoto roku skončí. Možná budou i nadále přístupní od začátku, možná si je noví hráči budou muset odemknout. Pro současné vlastníky hry jde ale o velmi dobrou zprávu. Vypadá to, že po vlnách negativity jdou tvůrci fanouškům opět trochu vstříc.

Celý krok může mít samozřejmě za cíl i snahu nahnat do hry více lidí pod záminkou okamžitého zpřístupnění nových hrdinů. V tomto případě jde ale zjevně o spojení příjemného s užitečným, protože pro ty, kteří již Battlefront 2 vlastní, jde rozhodně o výhru. Řada hráčů si totiž na Finna a Phasmu šetřila desetitisíce kreditů, které se teď hodí nanejvýš na odemykání několika hrdinů základní hry a na kupování kritizovaných krabic s náhodným obsahem, které stále tvoří základ mizerného a nahodilého systému postupu, jímž hra momentálně disponuje.

Jestli patříte mezi hráče Battlefrontu 2, kteří mají nyní v plánu utratit našetřené kredity za krabice, měl bych tu dvě doporučení: Zaprvé, kupujte krabice nazvané Hero Crate. Jsou nejlevnější, získáte z nich potenciálně nejlepší vylepšení a hlavně dostanete dost craftovacích součástek, díky nimž lze postup alespoň částečně usměrnit tak, jak chcete. Zadruhé, tyto krabice začněte skupovat až po přidání nového obsahu, protože je takřka jisté, že se v nich poté začnou objevovat i karty určené pro nové hrdiny.

Zdroj: Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama