Nové hry ze světa Final Fantasy VII
Final Fantasy VII Remake Novinka Nové hry ze světa Final Fantasy VII

Nové hry ze světa Final Fantasy VII

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Apple iOS Android Android

Konečně také vychází oficiální soundtrack na streamovacích službách.

Reklama

Předevčírem pravděpodobně poskočilo srdce nejednoho fanouška série Final Fantasy, jelikož byl oznámen Final Fantasy VII Remake Intergrade, což je verze této hry pro PlayStation 5, která navíc přichází s další epizodou, která v sobě bude obsahovat postavu Yuffie Kisaragi.

Aby toho ale nebylo málo, tak Square Enix ještě navíc oznámilo hned několik dalších novinek, které se sedmého dílu nějakým způsobem týkají.

První z nich je oznámení Final Fantasy VII The First Soldier, což je battle royale střílečka, která se bude odehrávat 30 let před událostmi samotného Final Fantasy VII, kde budete bojovat o možnost stát se prvním subjektem společnosti Shinra v experimentech SOLDIER.

Vydání je mířeno na letošní rok pro iOS a Android.

Druhý oznámený projekt pak nese název Final Fantasy VII Ever Crisis, kdy se jedná o epizodickou singleplayerovou hru, která by měla pokrýt události Final Fantasy VII, Final Fantasy VII: Advent Children, Before Crisis, Crisis Core a Dirge of Cerberus, ale také některé nové.

Vydání je mířeno na rok 2022, opět pro systémy iOS a Android.

Od včerejšího dne si navíc můžete na svých oblíbených službách, jako je Apple Music, Spotify či Amazon Music Unlimited, pouštět oficiální soundtrack Final Fantasy VII Remake, což rozhodně doporučujeme, jelikož hudba patří k těm nejsilnějším stránkám titulu.

Tím ovšem zprávy kolem Final Fantasy VII nekončí.

Famitsu v nedávném rozhovoru vyzpovídalo kreativního ředitele Final Fantasy VII Remake, jímž je Tecuja Nomura.

Ten prozradil, že vedení vývoje druhé části této předělávky přenechá svému kolegovi, kterým je Naoki Hamaguči, jenž se s Nomurou podílel již na vedení tvorby první části.

Hamaguči má ve svém resumé ještě navíc vedení týmu, který pracoval na Mobius Final Fantasy, ale také byl hlavním programátorem na Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

Nomura nicméně stále bude zapojen do všech projektů spojených s Final Fantasy VII, a to jako jejich celkový kreativní ředitel, což znamená, že se akorát nebude zaměřovat pouze na jednu hru.

Bohužel o samotném vývoji druhé části stále nemáme žádné novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama