Nové informace a screeny z Killzone 3 + video
Killzone Novinka Nové informace a screeny z Killzone 3 + video

Nové informace a screeny z Killzone 3 + video

Milan Votava

Milan Votava

1

Pár dní po ohlášení Killzone 3 se již k nám dostávají první zajímavé informace o tomto třetím pokračování, na které hráči FPS čekají podobně, jako my na slunečné jarní počasí.

Reklama

Herní série Killzone patří mezi absolutní špičku stříleček a proto je i její třetí pokračování velmi sledovanou událostí. Téměř ihned po ohlášení přispěchali vývojáři také s informací, že Killzone 3 vytáhne z výkonu konzole PlayStation 3 maximum. Po grafické stránce by hra měla vytáhnout celých 100% z možného výkonu, který tento herní tron nabízí, čímž by mělo být dosaženo skvostné grafiky, většího herního prostředí a dalších zlepšení, o nichž jsme si v předešlých dílech mohli nechat jenom zdát. O grafice si již můžete utvořit vlastní názor, díky zcela novým obrázkům, které jsou přiloženy k této novince.

První informace máme i o příběhu Killzone 3, který bude přímo navazovat na konec předešlého dílu. Vůdce Helghastů, diktátor Visari, je poražen a na kolenou, avšak válka ještě není vyhrána. Naopak, smrt Visariho přinesla pouze období politických nepokojů a vražd, což podpořil i poslední Visariho kousek – atomová bomba v Phyrussu. Válka jednoduše stále není u konce a další hordy krvelačných strojů se již řítí…

Pokud vám to stále nestačí, tak pro vás máme první záběry z hraní Killzone 3, a to prostřednictvím rozhovoru na PlayStation blogu. A opomenout nemůžeme ani únik několika velmi kvalitních záběrů, které kdosi pořídil na kameru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama