Nové postavy v OP: PW4 a My Hero One’s Justice 2
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka Nové postavy v OP: PW4 a My Hero One’s Justice 2

Nové postavy v OP: PW4 a My Hero One’s Justice 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Mezi hratelnými postavami budou Borsalino, Kuzan, Sakazuki a Gang Orca.

Reklama

Dlouho jsme tady neměli ukázky nových hratelných postav z One Piece: Pirate Warriors 4 a dnes je doplní i krátké info ohledně My Hero One’s Justice 2.

One Piece: Pirate Warriors 4

Bandai Namco tedy vydalo novou sadu trailerů k One Piece: Pirate Warriors 4 ve kterých jsou nám představeni velitelé mariny Borsalino (Kizaru), Kuzan (Aokiji) a Sakazuki (Akainu). Než se ale podíváme na videa, prozradíme, že v časopisu Weekly Jump byl odhalen jako hratelná postava i Capone Bege.

Upřímně jsem na jeho styl boje zvědavý, protože jeho speciální technika Big Father jej dokáže přeměnit v hrad, obývaný jeho podřízenými. Dokáže tak na své nepřátele střílet z děl a vysílat "ze sebe" svou posádku do útoku. Může se také proměnit v něco jako hrad-tank. Říká se o něm, že je velikost hradu Capone Bege až 3x nebo 4x větší než Big Mom.

Borsalino (aka Kizaru) je velitel námořnictva a je uživatelem energetického (logia) ďáblova ovoce Glint-Glint (Pika Pika no Mi). Může se pohybovat a útočit rychlostí světla, navíc na něj normální údery nebo útoky sečnými zbraněmi nefungují. Pod jeho velením je také jednotka lidských zbraní jménem Pacifista, vedená Sentomaruem.

Kuzan (aka Aokiji) je již bývalým velitelem námořnictva. Je také uživatelem energetického (logia) typu ďáblova ovoce. Snědl ovoce Chilly-Chilly (Hie Hie no Mi) a může věci kolem sebe zmrazit. Může také přeměnit své vlastní tělo na led a transformovat se, i když se roztříští na kousky. Poté co Sengoku odešel od armády, bojoval Aokiji a Akainu o post admirála flotily. Aokiji byl poražen a opustil námořnictvo a co dělá od té doby není známo. Pro mne jde o jedna z nejkontroverznějších postav, ke které se nedokážu rozhodnout, jaký mít postoj.

Sakazuki (aka Akainu) admirál námořní flotily velení, který snědl ďáblovo ovoce energetického (logia) typu Mag-Mag (Magu Magu no Mi) a může celé své tělo proměnit v magma. Pro splnění svých povinností se nebojí obětovat spojence a po vítězném získání postu admirála flotily nyní pracuje na posílení velitelství námořnictva.

One Piece: Pirate Warriors 4 mají vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 26. března v Japonsku a následně pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC 27. března v Severní Americe a v Evropě. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


My Hero One’s Justice 2

Časopis Weekly Jump také prozradil novou hratelnou postavu ve hře My Hero One's Justice 2, kterou má být Gang Orca. Jde o velmi silnou postavu s možností útočit na dálku a dokáže používat užitečná komba, počínaje odblokovatelným útokem.

Časopis se také zmínil o arkádovém režimu hry, který pro každou postavu nabízí tři různé cesty a speciální odměnu hráči dostanou za šest vítězných bitev v řadě za sebou. Po každé bitvě se ještě spustí krátká, originální konverzace.

My Hero One’s Justice 2 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 12. března a ve zbytku světa pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu) 13. března a vy ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Nové postavy v OP: PW4 a My Hero One’s Justice 2

Zdroj: Bandai Namco a Ryokutya2089

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama