Nové RPG od tvůrců Bastionu s datem vydání
Pyre Novinka Nové RPG od tvůrců Bastionu s datem vydání

Nové RPG od tvůrců Bastionu s datem vydání

Michal Burian

Michal Burian

V party-based RPG povedete skupinku vyhnanců k vytoužené svobodě.

Reklama

Fanoušci her Bastion a Transistor se mohou od studia Supergiant Games těšit na další titul. 25. července pro PC a PlayStation 4 vyjde RPG pojmenované Pyre. K dnešnímu dni byly spuštěny předobjednávky, když včas objednáte, dostanete slevu 10 procent. Pyre vás tak bude stát 17,99€ místo 19,99€. Na českém PS Store cena ještě není uvedena.

Pyre je party-based RPG, ve kterém povedete skupinku vyhnanců ke svobodě. Cesta k vysněnému domovu vede přes celou řadu starověkých soutěží v opuštěné zemi zvané Downside. Každý vyhraný Obřad vás posune blíže k cíli, avšak i porážka bude ovlivňovat osud vašich svěřenců. Pro vývojáře je rovněž důležité interaktivní vyprávění příběhu, dušují se, že dva hráči nezažijí situace stejným způsobem. K tomu přispívá i výběr všelijakých mytických talismanů a mocných předmětů, ovlivňující bitvu.

Až dohrajete singleplayerovou kampaň, budete se moci vrhnout do lokální kooperace a změřit své síly s kamarádem nebo umělou inteligencí v módu Versus. K dispozici budete mít více než 20 unikátních postav, s kterými se setkáte také v kampani. Jako správce hry si budete moci v režimu Versus přizpůsobit Obřad podle svého, ať už se bavíme o hrdinech nebo výběru z rozmanitých etap.

Pyre je ve vývoji téměř tři roky. Studio Supergiant Games si dalo za úkol vytvořit další jedinečnou hru, která naváže na úspěch jejich předchůdců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama