Novinkou ve FIFA 16 budou ženské národní týmy
FIFA 16 Novinka Novinkou ve FIFA 16 budou ženské národní týmy

Novinkou ve FIFA 16 budou ženské národní týmy

Michal Burian

Michal Burian

50

Vybírat si budete moci z 12 zemí. Uvnitř trailer. <strong>Aktualizováno o další detaily a obrázky</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že velkou novinkou ve FIFA 16 budou ženské národní týmy, které se vůbec poprvé v historii objeví ve fotbale od EA Sports.

Vybírat si budete moci z 12 zemí: Austrálie, Brazílie, Kanada, Španělsko, Čína, Švédsko, Mexiko, Anglie, Francie, Německo, Itálie a Spojené státy. Tyto týmy budou k dispozici v různých módech jako je Match Day, Offline Tournament a Friendly Matches.

Novinka bude mít pochopitelně jedno omezení, které se očekávalo; ženy budou moci hrát pouze proti ženám. Možná na PC s nějakou fanouškovskou modifikací bude možné zahrát si utkání ženy proti mužům.

EA Sports to s novinkou myslí opravdu vážně a nezapomínají na žádné detaily. Z reprezentací pozvali do svého studia fotbalistky Sydney Leroux, Abby Wambach, Alex Morgan a Megan Rapinoe, které se zúčastnily snímání pohybu, stejně tak obličeje. Ženy tak mají své specifické animace pro chůzi, běh, sprint a další pohyby s míčem i bez míče.

"Díky zcela novým herním animacím, 3D modelingu hráček a věrným skenům obličejů přinášejí ženské národní týmy do hry další porci autenticity. Hráčky vypadají a pohybují se přesně jako jejich skutečné předobrazy, ať už jde o běh, obličejové animace, nebo pohyb vlasů," uvádí EA na oficiálních stránkách.

FIFA 16 vyjde 26. září ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama