Novinky o hrách pro Wii U a 3DS
Novinka Novinky o hrách pro Wii U a 3DS

Novinky o hrách pro Wii U a 3DS

Michal Burian

Michal Burian

1

Olympijské hry s Mariem a Sonicem, nový Kirby, Star Fox Zero se blíží a další zajímavosti.

Reklama

V noci uspořádala společnost Nintendo další Direct, tentokrát ho věnovala připravovaným hrám pro Wii U a 3DS, které vyjdou během jara a léta letošního roku. Dozvěděli jsme se konkrétní datum vydání několika očekávaných her, stejně tak jsou k vidění nové trailery. Pojďme se na vše společně podívat.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

3DS verze olympijských her s Mariem a Sonicem vyjde pro 3DS již 18. března. Díky včerejšímu Nintendo Directu si do kalendářů majitelé Wii U mohou napsat, že jejich verze bude k dostání od 24. června, jak v Severní Americe, tak Evropě.

Nintendo rovněž odhalilo nové eventy: “Rugby Sevens” a “Rhythmmic Gymnastics Clubs”.

Kirby Robobo Planet pro 3DS

Oblíbený hrdina se vrací ve hře Kirby Robobo Planet, určena je pro handheld 3DS a vyjde 10. června 2016. Vývoj má na starost studio HAL, které připravilo celou řadu mini-her, singleplayer, kooperaci pro čtyři hráče a další novinky, včetně skutečnosti, že za zdolání bossů budete dostávat zkušenostní body a svou postavu budete vylepšovat.

Titul bude na pultech obchodů společně s novou řadou Amiibo figurek: Kirby, Meta Knight, Waddle Dee a King Dedede.

Star Fox Zero se blíží

Hurá, konečně známe den, kdy vyjde Star Fox Zero pro Nintendo Wii U. Stane se tak 22. dubna 2016. Fanoušci jistě šáhnou po speciální First Print edici obsahující steelbook a mini-hru Star Fox Guard, využije GamePad.

Paper Mario: Color Splash pro Wii U

Překvapením Nintendo Directu bylo oznámení Wii U exkluzivity Paper Mario: Color Splash, která to stihne ještě v letošním roce. Mario se podívá na Prims Island, kde bude mít k dispozici rozšířený systém komb.

3DS dostane hru Disney Art Academy

Ideální hra pro děti, na 3DS budou moci kreslit známé postavičky od Disney (Mickey Mouse, Medvídek Pú, Ijáček a další). Hra bude k dostání od 15. července.

Fire Emblem Fates míří do Evropy

Vyjde 20. května pro 3DS. Během Nintendo Directu byla představena speciální edice.

Západ dostane Monster Hunter X v létě

Monster Hunter X dorazí do Severní Ameriky a Evropy letos v létě pod názvem Monster Hunter Generations. Tento díl nabídne nové mechaniky v hratelnosti, včetně Styles a Hunter Arts. Navíc pokud máte uložené pozice z Monster Hunter 4 Ultimate, získáte jako bonus balíček s brněním Palico, body, in-game peníze a více věcí.

Metroid Prime: Federation Force v novém traileru

Multiplayerový spin-off, kterému nemohou fanoušci Metroid Prime přijít na jméno, byl stanoven na léto 2016 pro Wii U. Pustíte se do války Galactic Federation se Space Pirates?

Zombíci v online akci Lost Reavers

Free-to-play online multiplayerovka s puzzle a bitvami proti zombíkům vyjde 28. dubna na Wii U. Open beta bude od 14. dubna. Níže nový trailer.

Bravely Second: End Layer v příběhovém traileru

Dočkáme se v dubnu.

Azure Striker Gunvolt 2 od 1. června pro 3DS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama