Novinky okolo SAO: Hollow Realization a třetí trailer
Novinka Novinky okolo SAO: Hollow Realization a třetí trailer

Novinky okolo SAO: Hollow Realization a třetí trailer

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Plus oznámení Sword Art Online: Memory Defrag pro iOS a Android.

Reklama

Během posledního live streamu společnosti Bandai Namco, zaměřeného na sérii Sword Art Online, jsme se mohli dovědět několik zajímavých detailů ohledně hry Hollow Realization, podívat se na nový trailer a představena nám byla i úplně nová hra Sword Art Online: Memory Defrag pro chytré telefony s iOS a Androidem.

Detaily ohledně Hollow Realisation se týkají spíše japonského vydání, ale některé mohou být zajímavé i pro nás. Předobjednávky hry prostřednictvím PlayStation Store začaly v Japonsku 28. června a odměnou je možnost vyzkoušet si některé oblasti/lokality hry již týden před jejím vydáním. Další odměnou je kostým Ancient Equipment Maid Costume. Zároveň budou na PSN zdarma ke stáhnutí avataři od malíře Abeca.

Úvodní skladba hry je Windia od Luny Haruny.

Ve hře se objeví také nová postava Genesis (dabing Kazuyuki Okitsu), kterému se bude říkat podobně jako Kiritovi Black Swordsman.

Poslední důležitou zprávou pro všechny regiony je to, že Sword Art Online: Hollow Realisation bude podporovat funkci cross-save mezi PlayStation 4 a PS Vita verzemi. Plná hra pak v Japonsku vyjde pro PlayStation 4 a PS Vitu 27. října a koncem tohoto roku také v Severní Americe a v Evropě.

Třetí trailer

Během Sword Art Online live streamu ale Bandai Namco ukázalo také novou hru pro chytré telefony jménem Sword Art Online: Memory Defrag. Má jít o free-to-play side-scrolling akční RPG, kombinující příběh známý z anime také přidávající nějakou tu novu zápletku.

Objevit se zde mají jak známé postavy z původního anime, tak i bossové. Ovládání má být velmi snadné a bojový systém má využívat kombinace standardních útoků, bránění, skákání, zpětné útoky a další akce. Na určité úkoly si půjde vzít s sebou také kamarády.

Předběžně se můžete ke hře přihlásit zde.

Trailer

Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama