Nový Battlefield odhalil zasazení a první obrázek
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Nový Battlefield odhalil zasazení a první obrázek

Nový Battlefield odhalil zasazení a první obrázek

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zampella mluví o návratu ke stylu třetího a čtvrtého dílu.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že ve studiu DICE a dalších podpůrných týmech vzniká nový díl série Battlefield. Dosavadní informace o hře ale až dosud pocházely především z neoficiálních zdrojů. Mluvilo se například o návratu singleplayerové kampaně a battle royale režimu nebo důrazu na destrukci prostředí.

V rozhovoru pro magazín IGN nově o chystaném pokračování slavné akční značky poprvé konkrétněji promluvil Vince Zampella, který dostal v roce 2021 její budoucí směřování na starost. Veterán herního průmyslu, jenž se v minulosti podílel také na sériích jako Call of Duty a Titanfall, prozradil, že chystané pokračování přinese návrat ke stylu, který charakterizoval třetí a čtvrtý díl. Právě hry Battlefield 3 a Battlefield 4 považuje Zampella za pomyslný vrchol série.

Dozvěděli jsme se, že nový Battlefield nabídne moderní vybavení a zasazení do současnosti, které doplní návrat ke klasickému systému tříd. Dále se vývojáři rozhodli v rámci multiplayeru vrátit bitvy pro maximálně 64 hráčů, které v předchozím díle s podtitulem 2042 nahradily početnější střety pro až 128 hráčů. Podle Zampelly mohou právě ne tak rozsáhlé mapy pro menší počet hráčů ve výsledky nabídnout zábavnější zážitek.

Kromě výše zmíněných informací došlo ke zveřejnění vůbec prvního artworku, který si můžete prohlédnout níže. Nový Battlefield zatím nemá podtitul ani datum vydání. Podle různých náznaků by ale k uvedení hry mohlo dojít již na podzim roku 2025.

Nový Battlefield odhalil zasazení a první obrázek
i Zdroj: IGN
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama