Nový díl tahové strategie Civilization oficiálně oznámen
Civilization Novinka Nový díl tahové strategie Civilization oficiálně oznámen

Nový díl tahové strategie Civilization oficiálně oznámen

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zároveň došlo k výměně vedení studia Firaxis.

Reklama

Dlouholetý creative director Jake Solomon oznámil, že opouští studio Firaxis, ale společně s tím přišly ještě další důležité informace, které společnost Take-Two shrnula do tiskové zprávy.

Z Firaxis totiž neodchází jenom Solomon, ale také šéf celého studia Steve Martin. Nahradí ho Heather Hazen, která ve Firaxis působí od roku 2020 jako COO. V herním průmyslu jako takovém už ale pracuje 22 let, byla například výkonnou producentkou populárního battle royalu Fortnite ve studiu Epic Games, pracovala například také na Plants vs. Zombies v PopCap Games.

Hráče však bude určitě nejvíc zajímat oznámení, se kterým následně Hazen přišla – ve vývoji je nový díl ze série tahových strategií Civilization.

"Mám štěstí, že pracuji s jedněmi z nejlepších vývojářů v našem průmyslu, a máme plány dostat sérii Civilization na novou vzrušující úroveň pro miliony našich hráčů po celém světě. Zároveň budeme pokračovat v podpoře Marvel's Midnight Suns s post-launch obsahem a zkoumat nové kreativní projekty pro naše týmy," říká Hazen.

Pozici creative director pro nový díl Civilization bude mít nadále Ed Beach, který vedl vývoj už u zatím nejnovějšího šestého dílu z roku 2016. Další informace nicméně zatím nemáme a zřejmě bude ještě nějakou dobu trvat, než hra spatří světlo světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama