Nový gameplay ze Sword Art Online: Hollow Realization
Novinka Nový gameplay ze Sword Art Online: Hollow Realization

Nový gameplay ze Sword Art Online: Hollow Realization

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Díky Dengeki Online se můžete podívat na dvojici záznamů Large Sword a Named Monster.

Reklama

Dengeki Online nám v týdnu vydalo dvojici nových videí z hraní hry Sword Art Online: Hollow Realization, pojmenovaných Large Sword a Named Monster. Už z názvů asi tušíte, na co jednotlivé ukázky zaměří.

Jak můžeme vidět, základní ovládací prvky pro velké meče se příliš neliší od toho, jak se ovládají jednoruční meče. Hráči mohou snadněji k základnímu útoku připojit nějakou z mečových dovedností. Místo smáčknutí čtverečku (pro základní útok) a následně trojúhelníku (pro Sword Skill), můžete smáčknout čtvereček (pro základní útok) a poté podruhé čtvereček (což má za následek, že se namísto základního útok, využije Sword Skill). Mezi schopnosti, které můžete s velkým mečem využít, patří Fight Blade, Lightning, Blast a Cyclone. Tyto dovednosti ale můžete volně využívat díky tlačítka trojúhelník a levé analogové páčky.

Co se týče videa Named Monster, tak v něm můžeme vidět právě silné příšery, odlišné od normálních monster, vyskytujících se ve hře, a pak bossy, které naleznete v určitých specifických oblastech. Ve videu je také vidět Named Monster a Kirito (level 12), Asuna (level 11), Leafa (level 10) Sinon (level 10).

Sword Art Online: Hollow Realization vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu koncem letoška a ještě v tomto roce také v Severní Americe a v Evropě.

Large Sword

Named Monster

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama