Nový Medal of Honor a NFS ve vývoji
Medal of Honor Novinka Nový Medal of Honor a NFS ve vývoji

Nový Medal of Honor a NFS ve vývoji

Michal Maliarov

Michal Maliarov

23

Britský obchod GAME poodhalil zajímavou informaci, týkající se chystaného nového dílu série Medal of Honor, který se má objevit na trhu ještě v tomto roce.

Reklama

Spekulace o dalším dílu válečné série Medal of Honor krouží internetem už pěkně dlouhou dobu. Poprvé se o novince zmínil producent MoH, Greg Goodrich, který potvrdil, že studio Danger Close pracuje na novém dílu. Také reklamní leták, umístěný do kopií hry Battlefield 3, naznačoval návrat série.

Po dnešní ranní prezentaci vydavatele se ozval britský řetězec GAME, který ve svém tweetu odhalil, že nový Medal of Honor vyjde v letošním roce. Ten samý tweet také poodhalil, že bude v roce 2012 vydán další díl série Need for Speed, což má být podle některých indicií Hot Pursuit 2 od Criterionu.

Tweet byl od té doby smazán, což samo o sobě indikuje určitou míru pravdivosti. To, že je pokračování ve vývoji, je téměř jisté. Kdy přesně vyjde a o co se bude jednat už je zahaleno podstatně větší rouškou tajemství, která se odhalí až při oficiálním oznámení. Doufejme, že brzy.

Osobně odhadujeme, že nový Medal of Honor i Need for Speed si k nám najdou cestu na podzim letošního roku. MoH pravděpodobně půjde proti novému Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama