Nový mód a mapy do Medal of Honor, zdarma
Medal of Honor Novinka Nový mód a mapy do Medal of Honor, zdarma

Nový mód a mapy do Medal of Honor, zdarma

Michal Burian

Michal Burian

5

Medal of Honor se 2. listopadu dočká dodatečného obsahu, který se objeví pro PS3 a Xbox 360 a bude zdarma pro majitele EA Online Pass – pokud jste si hru zakoupili, ne bazarově, máte vyhráno + detaily a čísla prodaných kopií.

Reklama

Společnost Electronic Arts v tiskové zprávě zmiňuje, že DLC do Medal of Honor přidá nový mód. Ten je nazvaný Clean Sweep a půjde v něm o týmovou spolupráci, spolehnout se budete muset také na své schopnosti. Clean Sweep si budete moci užívat na čtyřech mapách, včetně dvou nových: Bagram Hangar a Khyber Caves. Dalšími dvěma mapami bude přepracovaná verze Diwagal Camp a Kabul City Ruins.

Pokud se ptáte jak je to s PC verzí, tak vám bohužel v současné době nemůžeme poskytnout žádné bližší informace. Bylo nám pouze sděleno, že EA nemá v tomto okamžiku "žádné další zprávy."

Vedení Electronic Arts se dále pochlubilo s prodejními čísly. Podle dostupných informací se už prodalo přes 1,5 milionů kopií, což u vydavatele vyvolalo pochopitelně spokojenost: "Jsme nadšeni, že fanoušci po celém světě nový díl přijali. V tomto žánru je dost velká konkurence, jedná se tedy o úspěch," dodal Frank Gibeau, šéf EA Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama