Nový obrázek Star Wars: Battlefrontu 2 ukazuje helmu pilota TIE
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Nový obrázek Star Wars: Battlefrontu 2 ukazuje helmu pilota TIE

Nový obrázek Star Wars: Battlefrontu 2 ukazuje helmu pilota TIE

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Pravděpodobně jde o oblek postavy, za kterou budeme hrát v singleplayerové kampani. <strong>Aktualizováno o teaser.</strong>

Reklama

Update: K dispozici je nový teaser, který je spíše výřezem z nedávno uniklého sestřihu. Jde přitom o vůbec první oficiálně zveřejněné záběry ze hry. Teaser navíc dává tušit, že podobně jako v případě předešlého Battlefrontu budou do propagačních materiálů hry cpány motivy PlayStationu 4 a Sony, i když půjde o multiplatformní titul.

Podobné to bylo i v případě Battlefieldu 1 (také od EA a DICE). S tím rozdílem, že jeho materiály neustále propagovaly Xbox One. Nadbytečnou přítomností motivů určité konzole v propagačních materiálech se tedy nenechte zmást, na dostupnosti hry na jednotlivých platformách by neměla nic měnit.

Teaser a nejspíš i zítřejší trailer pochází přímo z Frostbite enginu, který hru pohání, a EA tvrdí, že takhle bude hra opravdu vypadat při hraní na PS4. Totéž slibovala i videa lákající na předešlý díl a faktem je, že se ten slib podařilo splnit. Battlefront z roku 2015 vypadá na všech třech platformách skvěle a prakticky stejně jako v trailerech. Letos tomu snad nebude jinak.

Původní zpráva (10:38): Ve středu jsme vás informovali, že během čtvrtka by mělo dojít k odhalení dalších materiálů spojených se Star Wars: Battlefrontem 2. Nakonec jsme se ale nedočkali ničeho zásadního. Na oficiálním webu hry došlo pouze k odhalení hologramu, který zobrazuje helmu pilota TIE stíhačky se zvláštním emblémem na místě, kde obvykle bývá logo impéria.

Dá se očekávat, že helma patří ženě, kterou jsme viděli v uniklém sestřihu. Ta bude pravděpodobně hratelnou postavou v singleplayerové kampani, na níž pracuje studio Motive pod vedením Jade Raymond (Assassin's Creed).

Fanoušky, kteří už teď vědí, že budou chtít všechno spojené s Battlefrontem 2, bych znovu odkázal na oficiální web. Když se na něm přihlásíte k odběru novinek o hrách od EA, a to s emailem, který používáte i na účtu, s nímž budete hrát Battlefront 2, dostanete po vydání hry emote Not the Droids. Soudě dle názvu by mohlo jít o animaci napodobující klasický jediský trik starého Bena Kenobiho z filmové Nové naděje.

Stále platí, že plnohodnotný trailer Battlefrontu 2 uvidíme zítra, 15. 4., a to během konference, která začne ve 20:30 našeho času. K dispozici bude i živý stream, který by měl být v pravý čas k dispozici na YouTube kanálu Star Wars. Dnes po páté hodině s největší pravděpodobností dojde k vydání teaseru či traileru osmé filmové epizody Star Wars s podtitulem The Last Jedi, s níž by měl být Battlefront 2 do určité míry spojený.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama