Nový screenshot z Kingdom Come: Deliverance ukazuje působivý hrad
KC: Deliverance Novinka Nový screenshot z Kingdom Come: Deliverance ukazuje působivý hrad

Nový screenshot z Kingdom Come: Deliverance ukazuje působivý hrad

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Warhorse Studios dosáhlo na jejich Facebooku 8000 liků a za odměnu vydalo screenshot, na němž můžeme vidět zajímavě zpracovaný hrad. Jeho jméno však zůstává záhadou.

Reklama

Warhorse Studios vydalo nový screenshot z jejich chystaného RPG Kingdom Come: Deliverance, na němž můžeme vidět působivý hrad. Jeho jméno ale bohužel neznáme.

Nejčastější tip bývá hrad Český Šternberk, u nějž je vidět určitá podobnost, zvlášť s ohledem k řece viděné ve starším videu. Šternberk bohužel nesedí k indiciím, které po vydání obrázku Warhorse zveřejnilo:

"Hrad na screenshotu je reálné místo. Dnes z něj stojí jen základy a několik zdí a na jejich vrcholu stojí krásný zámek. Rekonstrukci budovy jsme provedli společně s archeologem. Zajímavý fakt je, že ve stejném městě stojí i jeden menší hrad postavený ve 14. století, který stále stojí nedotčený. Takže můžete tohle místo skutečně navštívit."

To nám na Šternberk opravdu moc nepasuje. Když jsem tam byl loni v létě, druhého hradu jsem si nevšiml, maximálně jen zříceniny jakési věže v těsné blízkosti Šternberku. Nemluvě o tom, že hrad stojí také víceméně nedotčený. Další tip je hrad Pařez, který se screenshotu dost podobá (viz kresba), ale ani ten moc nesedí k výše vypsaným indiciím. No, nezbývá než čekat, až se dostaví nějaký odborník nebo až Warhorse přestane být tajemné jako hrad v Karpatech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama