Nový season pass do Civilization VI
Novinka Nový season pass do Civilization VI

Nový season pass do Civilization VI

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nové národy, vůdci i herní režimy.

Reklama

Do šestého dílu legendární strategické série Sid Meier's Civilization již vyšly dva velké datadisky s názvem Rise and Fall a Gathering Storm, které poměrně hezky rozšířili už tak rozlehlou původní hru. K tomu ale vychází i menší přídavky v podobě nových civilizací, scénářů a herních módů (třeba podivný battle-royale režim Red Death). A právě kolem tohoto menšího obsahu se bude točit i nově oznámený New Frontier Pass (jiný název pro klasický season pass), díky němuž získáte nové zpoplatněné DLC balíčky, jenž budou vycházet od tohoto května až do března roku 2021.

 

Nový season pass do Civilization VI

Jak můžete vidět z přiložené infografiky, tento obsah bude sestávat ze šesti DLC, které budou vycházet s dvouměsíčním rozestupem. V prvním, jenž vychází již 21. května (kdy vychází i samotný pass), se můžete těšit na dvě nové civilizace (Mayové a Velká Kolumbie), dva nové vůdce, herní režim Apocalypse a nové městské státy či přírodní divy.

Červenec následně přinese Etiopii, jejího vůdce, herní režim Secret Societies, jeden nový okrsek a dvě nové stavby. V září se můžete těšit opět na dvě civilizace, dva vládce, nový herní mód, světové divy a jednu mapu. Listopadové DLC bude následně obsahovat jednu civilizaci, panovníka, herní režim a městské státy. Začátek přístího roku pak přijde opět s jedním národem, avšak s dvěma vůdci, jedním herním módem, okrskem a dvěma budovami. Tuto sérii následně ukončí březen 2021 s jedním národem, jedním panovníkem, herním režimem a novou mapou.

Kompletní New Frontier Pass vás vyjde na 39,99 amerických dolarů (1020 Kč) a pokud si ho zakoupíte, získáte ještě navíc exkluzivní bonus v podobě nových persona balíčků Teddyho Roosevelta a Catherine de Medici, které vám umožní tyto dva vládce přeskinovat a nabídnou i jiné herní bonusy. Tyto persona packy se do hry následně podívají v červenci společně s druhým DLC.

Rozhodně se ale hodí upozonit, že některé součásti tohoto season passu mohou vyžadovat ke hraní jeden z již vyšlých datadisků.

 

 

Pokud ale patříte k lidem, kteří si za tento obsah nechtějí platit, tak ani vy nepřijdete zkrátka, jelikož tvůrci mají v plánu i nadále vydávat bezplatné aktualizace, nabízející nové mapy, scénáře a úpravy hratelnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama