Nový Star Wars: Battlefront vyjde na podzim 2017
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Nový Star Wars: Battlefront vyjde na podzim 2017

Nový Star Wars: Battlefront vyjde na podzim 2017

Michal Burian

Michal Burian

8

Střílečka od DICE není jediným projektem EA ze světa Star Wars.

Reklama

Společnost Electronic Arts má v plánu pokračování střílečky Star Wars: Battlefront na podzim příštího roku. Finanční ředitel Blake Jorgensen to slíbil před investory na pravidelné schůzce. Do té doby jsme věděli, že si nový Battlefront zahrajeme někdy mezi dubnem a prosincem 2017.

Blake Jorgensen se nechal slyšet, že další Star Wars: Battlefront přinese extrémní hloubku a poutavý obsah. Hráči se mohou těšit na větší a zajímavější světy, které budou vycházet z nových filmů, pravděpodobně z osmé epizody, která se v kinech objeví v prosinci příštího roku, a loňské sedmé epizody s podtitulem Síla se probouzí. Předešlý Battlefront využil obsah z původní filmové trilogie Star Wars a jeho poslední DLC nabídne téma filmu Rogue One, který dorazí letos v prosinci.

Do vývoje Star Wars: Battlefrontu není zapojeno pouze studio DICE, ale rovněž Motive Studios. To je mladý tvůrčí celek, který vede Jade Raymond, jež měla prsty v sérii Assassin's Creed od Ubisoftu. Spekuluje se o tom, že Motive pracuje na příběhové kampani, která v prvním díle chybí a o kterou si hráči a fanoušci často říkají.

Vývoj Star Wars: Battlefrontu 2 není žádným překvapením. Prvního dílu od DICE (tvůrci Battlefieldu) se do obchodů dodalo 14 milionu kusů, což bylo nad očekáváním vydavatele.

Nový Battlefront není jedinou hrou ve vývoji ze světa Hvězdných válek. Druhý tým studia Respawn pracuje na akční adventuře z pohledu třetí osoby, která se má zaměří na zcela jiné období časové linie Star Wars než ostatní hry od EA. Možná se dočkáme éry Klonových válek.

Autoři Dead Space z Visceral Games kutí akční adventuru ve spolupráci s bývalou scénáristou Uncharted. Právě Amy Henning se má postarat o vytvoření zcela nových postav a zajímavého příběhu. V krátké ukázce jsme mohli vidět planetu Tatooine obleženou jednotkami Impéria. Tahle nadějná akce má spatřit světlo světa v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama