Nový systém misí ve Farming Simulatoru 17
Farming Simulator 17 Novinka Nový systém misí ve Farming Simulatoru 17

Nový systém misí ve Farming Simulatoru 17

Michal Burian

Michal Burian

4

Budete moci pracovat pro ostatní zemědělce, tím si vyzkoušet novou techniku a snížíte cenu polí, která budete v budoucnu kupovat.

Reklama

Vývojáři Farming Simulatoru 17 ze studia GIANTS Software se rozhodli pro vydání série blogů, které nám postupně přiblíží nové herní mechaniky, vozidla, značky, prostředí a mnoho dalšího. První deníček se věnuje zcela novému systému misí. Ten se bude od předchozích ročníků značně lišit.

Pokud jste hráli předešlé díly série Farming Simulator, tak víte, že jste začali na malé farmě s několika obyčejnými stroji. Obhospodářovávat jste mohli jen několik políček, často jste tak narazili na prázdná pole, která jste si mohli zakoupit. Takhle to bude i ve Farming Simulatoru 17 s jednou velkou změnou. V letošním ročníku se mění systém misí. Při prohlížení detailů o jednotlivých polích k prodeji se vám nyní zobrazí dvě možnosti. První vás bude informovat o ceně úrodné půdy, zatímco druhá vám dá možnost zahájit pracovní mise pro současného vlastníka - NPC. Budete pro něj orat, kultivovat, sét, postřikovat, sklízet, balíkovat a mnoho dalšího z klasických zemědělských cyklů.

Díky těmto misím si osaháte mnohem lepší techniku, po dobu mise totiž dostanete k dispozici dražší traktory, příslušenství, kombajny a mnoho dalšího. Pokud budete plnit mise svědomitě a správně, získáte nejen bonus v podobě dalších peněz, ale rovněž si můžete vysloužit slevu při budoucí koupi pole. Čím více budete pro zemědělce pracovat, tím větší slevu získáte.

Lidé z GIANTS Software tvrdí, že ve Farming Simulatoru 17 budou různé mise s několika odlišnými zemědělci. Postupně si budete moci získat loajalitu ke všem a snížit tak kupní cenu polí, abyste rozšířili svou farmu.

Farming Simulator 17 vyjde 25. října letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude obohacena o profesionální české titulky, na konzolích zůstane hra bez lokalizace. Titul koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama