The Casting of Frank Stone Novinka Nový trailer a datum vydání The Casting of Frank Stone

Nový trailer a datum vydání The Casting of Frank Stone

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Příběhovka ze světa Dead by Daylight dorazí už v září.

Reklama

Studio Supermassive Games, které se proslavilo PlayStation exkluzivitou Until Dawn z roku 2015 (jež mimochodem letos obdrží remake), se od té doby téměř výhradně drží stejného žánru, totiž příběhových her s hororovou tematikou, které bychom mohli nazvat jako "interaktivní filmy".

Po The Quarry a první sérii The Dark Pictures Anthology se však britští vývojáři místo nového světa rozhodli rozšířit ten stávající a loni oznámili The Casting of Frank Stone, příběhovou hru zasazenou do univerza populární multiplayerovky Dead by Daylight.

Po několika trailerech jsme se v nové ukázce s názvem Murder Mill, jež je stylizovaná do podoby retro filmových hororů, konečně dočkali klíčové informace, a to data vydání. Hra dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S už 3. září tohoto roku.

Ve hře se ujmeme role skupinky mladých filmařů, která se vydá do zdánlivě opuštěné ocelárny. To ještě ale neví, jak velké nebezpečí na ně čeká.

Jak už bývá u her od Supermassive zvykem, i tady bude záležet na našich rozhodnutí, která ovlivní vztahy i osudy jednotlivých postav. Kromě propracovaných cutscén se můžeme těšit také na enviromentální hádanky a nechybí ani pro žánr typické quick-time eventy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama