Nový trailer a obrázky z Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Novinka Nový trailer a obrázky z Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Nový trailer a obrázky z Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

U příležitosti vydání japonského dema hry, bylo uvolněno hodně obrazového materiálu chystané bojovky.

Reklama

Společnost Bandai Namco vydala tento týden na japonském PlayStation Store 759MB velké demo hry Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 pro konzoli PlayStation 4. Zároveň byl uvolněn nový, v pořadí pátý trailer a kupa nových obrázků.

Čtvrtý díl série Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm, u kterého si prozatím fanoušci ztěžují na málo inovací, vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 příští rok 4. února a následně na západě pro PlayStation 4, Xbox One a PC platformu One 9. února v Severní Americe i v Evropě.

Pátý trailer (vydaný již s anglickými titulky)

Vydání čtvrtého Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm se pomalu blíží a tak je možná dobré připomenout, jakými změnami prošel. Prezident a generální ředitel CyberConnectu2 Hiroshi Matsuyama je v jednom z rozhovorů shrnul.

Kromě Free Battle byl přepracován celý bojový systém. Nejde ani tak o celkové vybalancování, ale největší změnou je přepracování Leader Change systému:

"Až do teď byl tým složen z hlavní a dvou dalších podpůrných postav, ale nyní je každá z nich plně hratelná a může plynule bojovat... díky Leader Change systému. Každá z nich teď může používat Ultimate Jutsu a Awakenings, takže jde o velmi robustní a extravagantní funkci."

Další změny jsou v příběhovém režimu. Ukončením manga série si můžete znovu projít bitvy s bossy v nové úrovni "super-animace". Třetím režimem jsou on-line bitvy, které budou podle Matsuyamy sloužit vyloženě pro prodloužení životnosti hry.

Hra bude přímo propojena s posledním Naruto filmem. Kromě Naruta, Sasuke, Sakury a Hinaty se zde objeví i mladší sestra Hinaty Hyuga Hanabi. A stejně jako v původní sérii, zdědila i ve hře schopnosti hlavní linie klanu Hyuuga, takže je ještě nadanější než Hinata.

Tvůrci také přihlédli na názory hráčů a odrazilo se to na aplikaci několika nových funkcí. Při průzkumu názorů na Revolution, se podařilo získat několik názorů na Combination Ultimate Jutsus. Jde konkrétně o dvojice postav, které kladou důraz na původním příběhu a dalším případném párování, založeném na "what if" případech. "Zjistili jsme, že se většina lidí nezajímá o "what if" scénáře a že při zápasech co nejvíce preferují párování, který sleduje příběhové pozadí. Takže tentokrát jsme kladli důraz na přípravu spárování postav, založené na původním příběhu a aplikovali jsme ji i do funkce Combination Ultimate Jutsus."

Podobně se v CyberConnectu2 zaměřili na bitevní systém. Zejména na akce typu Guard Break nebo Counter Attack. Mnoho lidí se jich chtělo vyloženě zbavit, ale druhá část hráčů je považuje za důležitou součástí strategie a pouze žádají o lepší vybalancování. Uvidíme, jak se toto vše nakonec promítne do výsledné verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama