Nový trailer Extinction přibližuje herní prvky
Extinction Novinka Nový trailer Extinction přibližuje herní prvky

Nový trailer Extinction přibližuje herní prvky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Novinka od studií Modus a Iron Galaxy, v níž budeme chránit lidstvo před útokem obrů, dělá poměrně slibný dojem. <strong>Aktualizováno o HW nároky</strong>.

Reklama

V poslední době jste mohli nejednou slyšet o projektu Extinction, na němž pracuje tým Modus a studio Iron Galaxy. To se v posledních letech proslavilo mimo jiné jako hlavní viník v kauze zprvu příšerného portu Batman: Arkham Knight.

S Extinction však zaměstnanci Iron Galaxy očividně chtějí znovu dokázat, že jsou i v dnešní době schopní vytvořit pořádné a hlavně vlastní počiny, a tak představují jakéhosi Křížence God of War, Dragon's Dogma a mangy Attack on Titan. V něm budou mít hráči za cíl zachránit lidstvo před nebezpečným nepřítelem v podobě mohutných obrů.

Jestli chcete o Extinction vědět více, může vám přijít vhod nový trailer, který přibližuje nejdůležitější herní prvky. Tvůrci vám poví něco málo o příběhu a soubojovém systému, uvidíte několik záběrů z hraní a mimo jiné se také dočkáte ujištění, že hra neobsahuje mikrotransakce. Očividně jsme se už dostali do doby, kdy je absence mikrotransakcí luxus, s nímž je třeba se chlubit.

Extinction vyjde už 10. dubna, a to ve verzi pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Minimální požadavky

OS: Windows 7/8.1/10 (pouze 64-bit) Procesor: Intel Core i5-760 2.8 GHz / AMD Athlon X4 740 3.2 GHz Operační paměť: 8 GB RAM Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB VRAM) / AMD Radeon HD 7870 (2 GB VRAM) DirectX: Verze 11

Doporučené požadavky

OS: Windows 7/8.1/10 (pouze 64-bit) Procesor: Intel Core i7-4771 3.5 GHz / AMD FX-9370 4.4 GHz Operační paměť: 8 GB RAM Grafika: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) / AMD Radeon RX 470 (4 GB VRAM) DirectX: Verze 11

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama