Nový trailer Metra Exodus přibližuje zbraňový arzenál
Novinka Nový trailer Metra Exodus přibližuje zbraňový arzenál

Nový trailer Metra Exodus přibližuje zbraňový arzenál

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zbraně bude tentokrát nutné udržovat, abyste předešli přehřátí nebo zaseknutí.

Reklama

Zbraně jsou jedním z nejvýraznějších a do značné míry nejunikátnějších prvků série Metro, a tak se není co divit, že jim tvůrci blížícího se Metra Exodus ze studia 4A Games věnovali vlastní trailer. Ten ukazuje, co se dostane do rukou Arťomovi a ostatním členům řádu Sparťanů na jejich cestě napříč postapokalyptickým Ruskem.

Vývojáři v posledních letech zcela přepracovali systémy zbraní, přičemž zároveň chtěli dosáhnout dojmu, že by každá smrtící hračka mohla skutečně fungovat i v reálném světě. Již známé i nové přírůstky do arzenálu by tak měly být uvěřitelné a široce upravitelné. Změny oproti předešlým dílům však mají také za následek, že je třeba zbraně čistit a udržovat, abyste předešli přehřátí nebo zaseknutí.

V následujících týdnech hodlá vydavatel Deep Silver věnovat vlastní videa všem základním kategoriím zbraní v Metru Exodus. Konkrétně jde o příruční zbraně, brokovnice, pušky a speciální kousky. Tvůrci však uvádí, že tato videa mají ukázat pouze zlomek herních možností, kterých lze dosáhnout díky prvkům sběru surovin a zásob a upravování zbraní. Již zítra se dočkáme první ukázky, zaměřené na pušky. Uvidíme například klasický Kalash, smrtící Bulldog nebo Valve. V tomto případě však nejde o kdysi oblíbené a produktivní americké herní studio, ale o preferovanou zbraň Anny, manželky hlavního hrdiny Arťoma.

Metro Exodus s českými titulky předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Hra vyjde 15. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama