Elden Ring Novinka Nový trailer na Elden Ring a datum vydání

Nový trailer na Elden Ring a datum vydání

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

FromSoftware se skutečně nezapře.

Reklama

Vrcholem konference Summer Game Fest byl nová (staronová) ukázka na nadcházející akční RPG Elden Ring. Slovní spojení staronová ukázka je zde na místě, neboť se pravděpodobně jedná o uniklý trailer, jehož záběry jsme mohli letos už vidět. Trailer místy působí, že svět bude daleko barevnější, než jsme u FromSoftware zvyklí. Stále se zde ale najde jejich rukopis, především pak v temných pasážích. V těchto pasážích nechybí žebříky směřující do temnoty, a spolu s tím enormní množství nepřátel opravdu děsivého vzhledu.

Fanoušci soulslike her nepochybně zaregistrovali novinku, kterou je používání koně. Ten bude sloužit nejen jako dopravní prostředek, ale také jako jeden z aspektů v boji. Nechybí samozřejmě ani magické meče, strašidelné "potvory" a bonfire místa. Všimnout si můžeme také některých specifických nepřátel, jako jsou například draci. Několik málo záběrů nám dovoluje nahlídnout také na interiéry, které nápadně připomínají gotické hrady.

Elden Ring je nadcházející akční RPG od vývojářů z FromSoftware, vydávané společností Bandai Namco Entertainment. Kromě toho, že se jedná o soulslike záležitost, je specifickým rysem této hry lore. Ten má na svědomí game director (herní ředitel) Hidetaka Miyazaki, ale také známý spisovatel George R. R. Martin. Kromě data vydání zatím bližší informace o hře nemáme. Nutno ovšem říci, že Bandai Namco má svou konferenci na E3 příští týden, v úterý 15. března. Je tedy možné, že se bližších informací dočkáme právě zde.

Datum vydání je zatím stanovené na 21. ledna 2022 pro platformy PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama