Nový trailer Zaklínače 3 nás prý ohromí
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Nový trailer Zaklínače 3 nás prý ohromí

Nový trailer Zaklínače 3 nás prý ohromí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

50

Gameplay trailer Zaklínače 3, kterého se dočkáme ve čtvrtek, nás má ohromit. Alespoň to tvrdí CD Projekt RED.

Reklama

Zpráva, že nás ve čtvrtek v rámci letní konference CD Projektu čeká nový trailer Zaklínače 3, zvedla mezi fanoušky vlnu nadšení. Tu nyní přiživuje Marcin Momot, komunitní manažer CD Projektu RED, který nám vzkazuje: "Nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme nový trailer Zaklínače 3! Prostě čekejte na 5. června. Vážně, budete ohromení!:)"

Očividně se tedy máme na co těšit. Momot následně potvrdil, že v traileru skutečně bude gameplay ukázka, ačkoliv je otázka, zda půjde spíš o sestřih cut-scén s občasnou příměsí záběrů z hraní, nebo o video složené výhradně z gameplay ukázek. To by pro CD Projekt nebyla novinka, vzpomeňte si třeba na zajímavé video ukazující stealth praktiky a větvení příběhu v Zaklínači 2.

Každopádně jsem osobně zvědavý, co přesně nás má ohromit. Věří CD Projekt prostě jenom ukázce hry? Nebo nám chystá ukázat nějaké velké spojitosti s knižní ságou, z nichž by leckteří fanoušci určitě byli nadšení více než ze sebelepší grafiky nebo hratelnosti? To se zatím zodpovědět nedá.

Pro úplnost připomínáme, že ve čtvrtek od 20:00 uvidíme nejen gamplay trailer, ale i dlouho očekávané odhalení sběratelské edice a nového přírůstku do série Zaklínač. Opět není jisté, o co může jít, nejpravděpodobnější je však mobilní titul nebo jeden ze dvou menších projektů s herní dobou okolo 20 hodin, o kterých CD Projekt kdysi mluvil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama