Nový trailer Zaklínače 3 opravdu bere dech, oznámeno konkrétní datum vydání
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Nový trailer Zaklínače 3 opravdu bere dech, oznámeno konkrétní datum vydání

Nový trailer Zaklínače 3 opravdu bere dech, oznámeno konkrétní datum vydání

Martin Cvrček

Martin Cvrček

230

Trailer splňuje mnohá očekávání fanoušků a navíc vypadá prostě skvěle. Během streamu jsme se také dozvěděli, že hra vyjde 24. února 2015.

Reklama

Nový trailer ze Zaklínače 3 se skutečně povedl, jak se můžete přesvědčit níže. Nejde ani tak o to, že vypadá prostě úžasně, ale o to, co v něm lze vidět a slyšet. Jednak je to nilfgaardský císař Emhyr var Emreis, kterému propůjčil hlas Charles "Tywin Lannister" Dance.

Ale ten je vlastně to nejmenší, protože čtenáři knih určitě poznají to, co se předpokládalo už dlouho. Ve hře se skutečně objeví Ciri, dítě překvapení a jedna z klíčových postav Sapkowského knih, a čarodějka Yennefer, Geraltova osudová láska. A jen tak mimochodem se můžeme těšit na návrat všech žijících zaklínačů včetně Letha, jehož rameno se krátce mihne v jednom záběru.

Kromě traileru, po jehož zhlédnutí pravděpodobně sbíráte čelist z podlahy, stojí za zmínku i konkrétní datum vydání. To je stanovené na 24. února 2015, kdy Zaklínač 3 vyjde na všechny tři platformy, tedy PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama