Nový únik prozrazuje možná jména pro deset DLC do Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Nový únik prozrazuje možná jména pro deset DLC do Cyberpunk 2077

Nový únik prozrazuje možná jména pro deset DLC do Cyberpunk 2077

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Uživatel Redditu našel názvy skrze Epic Game Store.

Reklama

S blížící se aktualizací 1.2 pro Cyberpunk 2077 se na povrch dostávají i další informace a úniky. Nejnovějším z nich jsou údajná jména deseti bezplatných rozšíření, která nalezl uživatel Redditu s přezdívkou PricklyAssassin. Ten už minulý měsíc narazil v obchodě Epic Game Store na seznam 18 DLC, jejichž počet byl v současnosti údajně snížen na 10 bezplatných DLC. Konkrétně se jedná o rozšíření s názvy Ripperdocs Expansion, Body Shops Expansion, Fashion Forward Expansion, Gangs of Night City, Body of Chrome, Rides of the Dark Future, The Relic, Neck Deep a Night City Expansion.

Název posledního rozšíření je zatím neznámý, stejně tak jako názvy třech dalších placených. Už ale z těchto názvů lze usoudit, že se tyto bezplatná rozšíření pravděpodobně zaměří na kosmetické doplňky, nové oblečení, auta, zbraně a hrstku misí. Ačkoliv byl originální příspěvek z Redditu smazán, jeho kopie na internetu i nadále koluje.

Samozřejmě je potřeba brát tyhle informace s určitým nadhledem, jelikož nic není oficiálně potvrzené. Zajímavostí ovšem je, že dvě z těchto údajných DLC nesou stejný název, jako promo videa uvedených před vydáním hry. Mimo jiné Epic Game Store v únoru navýšil kapacitu přiděleného serveru pro Cyberpunk 2077 ze 100 na 500GB. To má odpovídat obvyklému procesu, kdy se Epic chystá na budoucí rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama