Nový update do Medieval Engineers konečně přidává multiplayer
Medieval Engineers Novinka Nový update do Medieval Engineers konečně přidává multiplayer

Nový update do Medieval Engineers konečně přidává multiplayer

Jan Kalný

Jan Kalný

4

Vytoužený multiplayer konečně vychází v celé své „poloviční” kráse. Samozřejmostí je podpora strukturální integrity a survival i creative módu.

Reklama

Nový patch pro Medieval Engineers, s pěkným číslem 2.015, přidává do hry něco, po čem hráči touží od samotného vydání hry v Early Access. A jak už z nadpisu tušíte, jde o multiplayer.

Funguje na stejném principu jako ten, který je ve Space Engineers. Stejně tak podporuje jak survival, tak creative režim hry a samozřejmě i strukturální integritu a destrukci.

Samotný multiplayer ovšem není finální. Ne proto, že hra neobsahuje všechno, ale protože je právě založený na tom ze Space Engineers. Tvůrci se rozhodli přidat dočasný multiplayer už teď, protože lidi ho opravdu chtěli. Nová verze multiplayeru je ale stále ve vývoji, jak se můžete dočíst v tomto blogu.

Kromě multiplayeru ještě patch přidává několik zvuků a opravuje několik chyb. V následujících několika týdnech bychom se navíc měli dočkat i věcí spojených se survivalem, bojového systému a spousty dalších věcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama