Nový video update Kingdom Come přibližuje chystané novinky v alfa verzi
KC: Deliverance Novinka Nový video update Kingdom Come přibližuje chystané novinky v alfa verzi

Nový video update Kingdom Come přibližuje chystané novinky v alfa verzi

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Ve videu uvidíte také práci s různými objekty a s vegetací v herním světě.

Reklama

Warhorse Studios dnes vydali v pořadí jedenáctý video update z vývoje Kingdom Come: Deliverance. Nejdůležitější část videa je přitom povídání o chystaných novinkách v technologické alfa verzi.

Příští update znatelně rozšíří momentálně dostupný herní svět, přidá několik nových questů a vývoj postavy a konečně nabídne ochutnávku soubojového systému s mečem a jízdu na koni. Chybět by neměla synchronizace pohybů úst s provizorním anglickým dabingem a německá, francouzská a možná i česká lokalizace alfy formou titulků.

Novinky v alfa verzi budou k vidění na letošní E3, která začíná v polovině června. Krátce po E3 dojde k vydání updatu pro všechny, kteří mají k alfa verzi přístup.

Významnou součástí nového video updatu je také ukázka práce s objekty v herním světě. Uvidíte formování a texturování země, umístění vegetace nebo zpracování jednoho z kostelů ve hře a jeho nasvícení v různých fázích dne. V průběhu této ukázky je také možné vidět několik referenčních fotografií a zajímavé koncepty. Samozřejmě nesmí chybět ani nenápadně umístěné láhve od piva s motivy hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama