Nvidia dává ke grafickým kartám Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Nvidia dává ke grafickým kartám Zaklínače 3

Nvidia dává ke grafickým kartám Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

34

Plánujete si koupit novou grafikou kartu GeForce nebo nabušený notebook?

Reklama

Společnost Nvidia dnes oficiálně oznámila dohodu s vývojářským týmem ze studia CD Projekt Red. Ta sebou nepřínáší nic jiného než poukaz na stažení očekávaného Zaklínače 3 u grafických karet GeForce.

"Počínaje dnešním dnem, zákazník kupující u vybraných partnerů grafické karty GeForce GTX 980, 970, nebo 960, nebo herní notebook s grafickou kartou GTX 970M a vyšší, dostane zdarma kupon s hrou The Witcher 3: Wild Hunt," informuje Nvidie.

"Vývojářské studio CD Projekt Red přináší hráčům impozantní příběh, impozantní dobrodružství a impozantní grafiku. Nespoutaný svět této akční adventury (Zaklínač 3 je ale RPG, pozn. redakce) je výkladní skříní počítačové grafiky, nabízející úchvatné pohledy a detailně vykreslené postavy."

"Tuhle hru si budete chtít vychutnat naplno. Společnosti NVIDIA a CD Projekt Red usilovně spolupracovali na reálném podání postav i prostředí za pomoci technologií jako NVIDIA HairWorks nebo NVIDIA PhysX"

"Země Severních království oživí více než 50 různých monster a postav se srstí a vlasy počítanými pomocí technologie HairWorks. PhysX má zase na starosti reálné vlastnosti oblečení, které mají postavy na sobě. Přidej zničitelné objekty a představ si, jak úžasně bude vypadat každý souboj."

V České republice jsou partnery ALFA, ALZA.CZ, CZC.CZ a TS Bohemia, na Slovensku SHARK.

Zaklínač 3 dorazí na pulty obchod 19. května ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nemáte hru předobjednanou? Učiňte tak v našem obchodě GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama