Nvidia představila karty GTX 1050 pro laptopy
Novinka Nvidia představila karty GTX 1050 pro laptopy

Nvidia představila karty GTX 1050 pro laptopy

Michal Burian

Michal Burian

14

Grafické karty GeForce GTX 1050 Ti a GTX 1050 jsou nyní dostupní i pro laptopy.

Reklama

Příznivci nabušených laptopů mohou mít o radost víc, společnost Nvidia představila grafické karty GeForce GTX 1050 Ti a GTX 1050 pro notebooky.

Karty jsou postaveny na stejném křemíkovém jádře a technologiích, které najdete v jejich desktopové verzi, a nabízí prý skvělé grafické zážitky pro laptopové hraní. Karta je široká pouhých 17 mm a díky technologii NVIDIA BatteryBoost vydrží notebook jet dlouhou dobu na plný výkon i bez připojení do sítě.

S GTX 1050 a 1050 Ti pro laptopy si budete moci užít rychlé a plynulé herní zážitky:

dosáhnout na až 3X vyšší výkon a nižší energetická náročnost minulé generace GPUhrát klasické i moderní hry v 1080p při 60 FPS s dodatečnou podporou pro nejnovější DirectX 12 technologievyužít technologií a pokročilých grafických nastavení, které nabízí NVIDIA GameWorksvyužít GeForce Experience – vaší brány do PC hraní, stahovat Game Ready ovladače, optimalizovat hry pro nejvyšší výkon a sdílet ty nejlepší okamžikytvořit díky NVIDIA Ansel – revoluční herní kamery, která dovoluje vytvářet takřka profesionální screenshotyvyužít NVIDIA G-SYNC pro ten nejplynulejší herní zážitek (pouze u podporovaných modelů)díky možnosti přetaktování vytáhnout z grafického čipu nejvyšší možný výkon, stejně jako na stolním PC

V rámci Q1 2017 se plánuje uvést na trh více než 30 modelů od nejvýznamnějších světových výrobců laptopů. Návštěvníci výstavy CES si budou moci na vlastní ruce vyzkoušet některé z nich, včetně těch od firem Acer, Alienware, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI a mnohých dalších. Mnohé modely půjdou do prodeje už na konci tohoto týdne, přičemž všechny poběží na nejnovější platformě Kaby Lake od společnosti Intel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama