Nvidia ukázala Destiny 2 ve 4K při 60fps
Destiny 2 Novinka Nvidia ukázala Destiny 2 ve 4K při 60fps

Nvidia ukázala Destiny 2 ve 4K při 60fps

Michal Burian

Michal Burian

24

Co vše bude PC verze této sci-fi střílečky umět? <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Společnost Nvidia prezentuje možnosti, kterých lze dosáhnout u PC verze Destiny 2. Pokud budete mít dostatečně výkonnou sestavu, budete si moci tuhle sci-fi střílečku od Bungie užít v rozlišení 4K při 60fps.

Jak se ukázalo na letošní E3, Xbox One X bude zvládat Destiny 2 při 30fps. Jedinou platformou, na které poběží Destiny 2 při 60fps je tak PC.

Krom toho bude PC verze podporovat odemčenou frekvenci snímků za sekundu, myš a klávesnici s vlastním mapováním kláves, textový chat nebo monitory 21:9.

„Vývojářské zdroje, pokročilé herní technologie a šíře platformy GeForce pro PC dělá ze společnosti NVIDIA nedocenitelného partnera,“ říká Pete Parsons, CEO společnosti Bungie. „Technologie a výkon, který nám platforma GeForce pro PC nabízí, umožní hráčům poznat univerzum Destiny tak, jak jsme si jej pro PC hráče představovali.“

“Série Destiny má v herním světě své pevné místo,” říká Tony Tamasi, senior vice president of Content and Technology ve společnosti NVIDIA. “S Bungie i Activision úzce spolupracujeme, abychom rozšířili univerzum Destiny i na PC. Také tím chceme pomoci do hry zakomponovat nejlepší herní technologie, aby Destiny 2 představovalo skvělý herní zážitek se silnou komunitou.“

Ladění Destiny 2 pro PC

Spolupráce započala již v raných fázích vývoje hry. NVIDIA Bungie poskytla, kromě svých zkušeností, také přístup k vývojářským zdrojům a nástrojům. Vzájemné vztahy ještě posílila volba grafické karty NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti pro ukázku prvních záběrů z hraní PC verze Destiny 2, kterou Activision zveřejnilo 18. května.

Destiny 2 využije pokročilých technologií dostupných na PC platformě, jako je podpora 4K rozlišení, počty snímků za sekundu bez horního limitu, plná podpora ovládání myší a klávesnicí včetně možnosti vlastního nadefinování kláves, textový chat, nastavitelný zorný úhel, podrobná nastavení a podporu monitorů s poměrem stran 21:9.

S blížícím se vydáním hry spolupracují NVIDIA a Bungie na optimalizaci výkonu a pracují na podpoře technologií exkluzivních pro platformu GeForce GTX, jako jsou Game Ready ovladače, technologie NVIDIA G-SYNC pro monitory, optimalizovaná nastavení grafiky pro dobrou hratelnost a GeForce Experience.

Hráči, kteří si zakoupí grafické karty s čipy GeForce GTX 1080 Ti nebo GeForce GTX 1080, případně sestavy či notebooky, které takové karty obsahují, získají Destiny 2 zdarma v den uvedení hry. Zároveň jim bude umožněn přístup do beta verze hry pro PC. Časově omezená nabídka začíná 13. června 2017 v 15.00 SEČ a končí 27. června 2017. Porobnosti jsou uvedeny na GeForce.com.

Destiny 2 pro PC vyjde 24. října, PS4 a Xbox One verze budou na trhu od 6. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama