Nvidia vydala nové Game Ready ovladače pro DirectX 12
Ghost Recon: Wildlands Novinka Nvidia vydala nové Game Ready ovladače pro DirectX 12

Nvidia vydala nové Game Ready ovladače pro DirectX 12

Michal Burian

Michal Burian

22

Stejně tak zpřístupnila technologii Nvidia Ansel pro hru Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands.

Reklama

Dnešním dnem se po celém světě začínají prodávat nejnovější grafické karty Nvidia GeForce 1080 Ti. Společně s nimi přichází podle Nvidie i posunutí toho, čeho je možné dosáhnout v počítačové grafice. Ruku v ruce s tím jdou i nové Game Ready ovladače které zvyšují výkon aplikací v prostředí DirectX 12. Nový ovladač rovněž zpřístupňuje technologii Nvidia Ansel pro hru Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands.

Nejnovější Game Ready ovladač je plně optimalizován pro hry, využívající DirectX 12. Tím, že Nvidia upravila kód svého vlastního ovladače se, ve spolupráci s herními vývojáři, povedlo zvýšit výkon herních aplikací v průměru o 16% napříč DirectX 12 tituly:

Gears of War 4 – 10% Hitman – 23% Rise of the Tomb Raider – 33% Tom Clancy’s The Division – 4%

Tento update rovněž zpřístupňuje technologii Nvidia Ansel pro tento týden vycházející hru Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands.

„Ansel je nový revoluční způsob jak zachytávat ty nejlepší herní screenshoty. Ansel si můžete představovat jako neustále přítomnou virtuální kameru, skrz níž můžete své herní zážitky zachytávat z úhlů, ze kterých to nikdy předtím nebylo možné. Hráči díky tomu mohou kameru posunout na libovolné místo, z libovolného úhlu, aplikovat na scénu různé filtry a dokonce zachytit 360° obrázek pro sledování ve virtuální realitě,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Ansel je podporován v mnoha dalších hrách jako Zaklínač 3: Divoký hon, Dishonored 2, Watch Dogs 2 nebo The Witness. Rovněž bude brzy přidán do her Lawbreakers a Mass Effect: Andromeda. Už teď je k dispozici vývojářům v rámci Unity enginu a Unreal enginu jakožto plugin, brzy bude také dostupný v rámci enginu Amazon Lumberyard.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama