O český dabing ve FIFA 15 se opět postará staré známé duo
FIFA 15 Novinka O český dabing ve FIFA 15 se opět postará staré známé duo

O český dabing ve FIFA 15 se opět postará staré známé duo

Michal Burian

Michal Burian

19

Petr Svěcený na svém Twitteru potvrdil, že s kolegou Jaromírem Bosákem zahajují komentování zápasů pro FIFA 15.

Reklama

Mnoho hráčů série FIFA si na kvalitu českého dabingu fotbalového titulu od EA stěžuje. Nejčastěji vinu shazují na profláknuté duo Petra Svěceného a Jaromíra Bosáka. Ty za to ovšem zas nemohou, je to v režii EA.

Sportovní komentátor Petr Svěcený na svém Twitteru nedávno potvrdil, že společně s Jaromírem Bosákem zahajuje dabing pro FIFA 15. Jde tedy o stejné duo, které komentovalo předešlé díly. Na jeho Twitteru se ihned začaly objevovat komentáře, aby už neříkají ,,Mladičký Španěl Fàbregas” (je mu 27 let), oproti tomu mezi nezapomenutelné hlášky patří ,,Prohnal se kolem něj jako Šinkanzen kolem zastávky na znamení”.

Sám Petr Svěcený přiznal, že ,,Mladičký Španěl Fàbregas” říkali tak před 7 lety. Záleží na EA, jak komentář poskládá a jakým způsobem navazuje na staré již namluvené hlášky.

Letos by ale mohla přijít razantnější změna, EA má s FIFA 15 určitě velké plány a chce tento díl postavit zejména na možnostech nových konzolí. I když nepochybuju, že FIFA 15 vyjde i na starší generaci konzolí, stejně jako NHL. Tam ovšem bude ořezaná o nové funkce, možnosti a lepší grafiku či pohyby fotbalistů apod.

FIFA 15 bude teprve oznámena, očekáváme ji v září letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama