O frame rate, Origin a mod tools v Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka O frame rate, Origin a mod tools v Battlefield 3

O frame rate, Origin a mod tools v Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

56

Karl Magnus Troedsson ze švédského studia DICE se rozpovídal o frame rate, Origin a mod tools.

Reklama

"Na Battlefield 3 pracujeme tři roky. V poslední době se věnujeme celkové kvalitě a dolaďování všech prvků," nechal se slyšet Troedsson v rozhovoru pro Ausgamers.

"Naše hry běží na 30 FPS, protože jsme začali dělat i konzolové verze. Na tom není nic špatného. Tempo Battlefield 3 je o něco nižší, takže 30 FPS funguje velmi dobře."

"Battlefield 3 má velké otevřené prostředí. Máme tunu vozidel, víc hráčů v multiplayeru, totální zničitelné prostředí. 60 FPS není technický problém, je to velmi jednoduché za předpokladu, že vypnete vše, co jsem právě zmínil, můžete mít 60 FPS."

Proč bude Battlefield 3 s digitálním distribučním systémem Origin? "Chceme, aby naše hry byly snadnější. S Origin dosáhneme automatických aktualizací a bez problému si hru můžete znovu stáhnout, například když musíte přeinstalovat operační systém ve vašem počítači."

Druhým zklamáním pro počítačové hráče jsou modovací nástroje. Ty nebudou k dispozici při vydání hry. Podle Troedssona je to ale jen otázka času, než je DICE uvolní.

"Máme velký respekt pro komunitu, která si chce vytvářet vlastní obsah. Nemůžeme ale dělat všechno najednou, musíme postupně. Nejprve musíme dokončit hru a až potom se věnovat ostatním věcem."

Troedsson modovací nástroje prozatím nepotvrdil, řekl však, že pozdější vydání nebylo vyloučeno.

"Zvažujeme situaci. Musíme udělat správný nástroj, který mohou uživatelé používat, a to není nic jednoduchého," dodal Karl Magnus Troedsson.

Battlefield 3 vyjde v Evropě 28. října tohoto roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama