O Guild Wars 2 je velký zájem, pozastaveny prodeje digitálních verzí
Guild Wars 2 Novinka O Guild Wars 2 je velký zájem, pozastaveny prodeje digitálních verzí

O Guild Wars 2 je velký zájem, pozastaveny prodeje digitálních verzí

Michal Burian

Michal Burian

36

Servery nedokážou zvládnout velký počet hráčů, který se chce vydat do fantasy světa v pokračování legendárního MMORPG.

Reklama

Studio ArenaNet bylo nuceno dočasně pozastavit prodej digitálních verzí Guild Wars 2, aby zpomalilo přísun nových hráčů, kteří se chtějí vydat na dobrodružství do fantasy světa v pokračování legendárního MMORPG.

"Naši nejvyšší prioritou je zajistit nejlepší možný zážitek z hraní pro naše fanoušky. Byli jsme nuceni pozastavit prodej digitálních verzí, abychom neohrozili zážitek z hraní stávajících hráčů," konstatovala komunitní manažerka Regina Buenaobra na Facebooku.

Vývojáři slibují, že prodej digitální verze opět spustí, až rozšíří infrastrukturu serverů. Nutno ovšem dodat, že ArenaNet nepřemluvila ostatní distributory Guild Wars 2. Stále tak hru seženete na nejrůznějších digitálních sítích, stejně tak v kamenných a internetových obchodech, kde jsou ovšem zásoby hodně omezené nebo dokonce kompletně vyprodané. Nová zásilka Guild Wars 2 by do českých a slovenských obchodů měla dorazit mezi 7. a 14. zářím.

Redakci PC Gamer se navíc podařilo zjistit, že Guild Wars 2 již souběžně hrálo 400 tisíc hráčů. Takový nápor hráčů tvůrčí celek ani vydavatelská společnost NCsoft rozhodně nečekali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama